Χανιά | Βραβεύτηκαν οι μαθητές του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δοκιμίου στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών «Ελευθέριος Βενιζέλος

χανιά-βραβεύτηκαν-οι-μαθητές-του-πανε-1407829

Τα βραβεία στους νικητές του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δοκιμίου για την Γ΄ Λυκείου, που είχε θέμα: «Η επέμβαση της Ελλάδας στη Μικρά Ασία» που  διοργανώνεται από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», απονεμήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στους χώρους του ιδρύματος.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Τα βραβεία συνοδεύονται από χρηματικά ποσά και απονεμήθηκαν στους Ελένη-Χρυσοβαλάντου Αθανασιάδου, Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη (Α΄ βραβείο), Σταμάτιο Θεοφιλόπουλο, 3ο ΓΕΛ Ξάνθης (Β΄ βραβείο) και Αντιγόνη Μωραϊτίνη, 1ο ΓΕΛ Βούλας (Γ΄ βραβείο).

Παράλληλα έγινε και η βράβευση των μαθητών της περυσινής χρονιάς καθώς λόγω της πανδημίας η εκδήλωση δεν πραγματοποιήθηκε.

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν «Οι αγροτικές μεταρρυθμίσεις την εποχή του Ελευθερίου Βενιζέλου». Τα βραβεία απονεμήθηκαν στις Αικατερίνη Γεωργουσοπούλου, 2ο ΓΕΛ Αμαρουσίου (Α΄ βραβείο), Σταυρούλα Παπαευγενίου, 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας (Β΄ βραβείο) και Δανάη-Γεωργία Μήτσιου, 1ο ΓΕΛ Παλλήνης “Pierre de Coubertin” (Γ΄ βραβείο).

Οι νικήτριες του διαγωνισμού και από τις δύο χρονιές αναφέρθηκαν στο τι αποκόμισαν από την εργασία τους σχετικά με το διαγωνισμό, ενώ ο διευθυντής του Ιδρύματος κύριος Νίκος Παπαδάκης, αναφέρθηκε στην αξία του συγκεκριμένου διαγωνισμού στους μαθητές.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook