Χανιά | Βόλτες με… μηχανή στον ποδηλατόδρομο της οδού Κυδωνίας | Video

χανιά-βόλτες-με-μηχανή-στον-ποδηλατό-1174315

Η χαρά του δικυκλιστή τείνει να γίνει ο ποδηλατόδρομος της οδού Κυδωνίας στο κέντρο των Χανίων, όχι όμως του ποδηλάτη, όπως είχε σκοπό ο Δήμος Χανίων, αλλά των οδηγών μηχανής.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του zarpanews.gr, πολλοί οδηγοί μηχανής βλέπουν τον ποδηλατόδρομο ως ευκαιρία να γλιτώσουν από την κίνηση και να κόψουν δρόμο, χωρίς ευτυχώς μέχρι τώρα να έχει καταγραφεί κάποιο ατύχημα με εμπλεκόμενες μηχανές και ποδήλατα, αυτοκίνητα ή πεζούς.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όπως φαίνεται στη συνέχεια του βίντεο, άλλοι έχουν βρει μία ιδανική ευκαιρία για παρκάρισμα, ώστε να κάνουν δουλειές του «ποδαριού» μέσα στην πόλη…

zarpanews.gr

17 thoughts on “Χανιά | Βόλτες με… μηχανή στον ποδηλατόδρομο της οδού Κυδωνίας | Video

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ
    ΜΑΚΑΡΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΜΑΖΕΤΟΥΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΣΟΥΝ
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

  2. Η κοινωνία μας έχει πολυ μ……. Χανιώτες που πρέπει να πάνε να γ…… Για πήγαινε να δεις τι γίνεται σε άλλες πόλεις τις ευρωπαϊκής ένωσης Κοπεγχάγη Ελσίνκι κλπ θα τους είχαν πάρει το δίπλωμα

    1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ Μ………. ΠΟΔΗΛΑΤΡΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΕ STOP ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.
      ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΓΑ…….ΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ
      ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙΣ?
      <>

  3. γίνανε πονηρή κάποιοι μηχανόβιοι και κάνουν προσπεράσεις μέσο τον ποδηλατόδρομο. στο χ.γιανναρη θα το χρησιμοπιουν τα καροτσάκια γιατί από τα στάντ των φαγάδικων δεν χωράει να περάσουν από τα πεζοδρομεια.

  4. Καταρχάς στην Ολλανδία τα μηχανάκια μέχρι 50 κυβικά με μπλε πινακίδες έχουν δικαίωμα να κινούνται στον ποδηλατόδρομο. Αρκεί να μην κάνουν σφήνες όπως κάνει εδώ ο μάγκας.

  5. Τι συγκρίνετε? Δρόμους με πλάτος 50 μέτρα που έχουν στο εξωτερικό και έχουν ποδηλατόδρομους 5 μέτρα με τα σοκάκια τα δικά μας? Οι ποδηλατόδρομοι μας έλειπαν? Ένα φορτηγό να σταματήσει 5 λεπτά να ξεφορτώσει στην Σκαλίδη θα μπλοκάρει όλο το κέντρο. Και επειδή κάποιος ανέφερε για μάσα ποιος μπορεί να μας πει πόσα θα πληρώσουμε για αυτόν τον περίφημο ποδηλατόδρομο που εξηπηρετεί μόνο τις τσέπες κάποιων?

  6. Όποιος θέλει Κοπεγχάγη κ Ελσίνκι να πάει να ζήσει εκεί.Εντελως αλλά τα δεδομένα και οι ανάγκες με εδώ.Απο την αρχή έχω προβλέψει ότι ο ποδηλατοδρομος είναι τόσο πρόχειρα φτιαγμένος που μπορεί πολύ εύκολα να ξηλωθει,όπως έγινε κ με το μεγάλο περιπατο στην Αθήνα.Κ αυτό θα γίνει,όχι επειδή το λέω εγώ ή ο οποιοσδήποτε στο διαδίκτυο. Επειδή η κοινωνία και οι αναγκες της θα τον αποβαλουν.Κ αν δεν το καταλάβεις κ εσύ δημαρχε(όπως το κατάλαβε κ έκανε το σωστό ο Μπακογιαννης)δε σε βλέπω για 2η τετραετία ούτε για πλάκα…….

  7. Άλλο βάφω, άλλο μελετάω και κατασκευάζω. Πολύ πριν φτάσεις στον ποδηλατοδρομο πρέπει να έχεις ξεκινήσει από πολύ ποιο βασικά θέματα. Δήμαρχε, ασε τις μπατανοβουρτσες και αμέ μια βόλτα στο μακρινό Ρέθυμνο να σου δείξουν πως το κάμανε αυτοί.

  8. Εμένα τελικά μου αρέσει ο ποδηλατόδρομος!
    Βρίσκεις πάντα να σταματήσεις να βγεί ο συνεπιβάτης, να πάρεις τα τσιγάρα σου, τα φαρμακάκια σου κλπ,
    τα μηχανάκια προσπερνάνε τις ουρές άνετα χωρίς σφήνες,
    οι φορτοεκφορτώσεις ενοχλούν λιγότερο αφού αφήνουν περισσότερο χώρο στην κίνηση,
    η ορατότητα σε κάποιες διασταυρώσεις έχει βελτιωθεί πάρα πολύ γιατί δεν υπάρχουν παρκαρισμένα,

    Τώρα αν που και που περνάει και κανένα ποδήλατο είναι μια χαρά! Και δικαιολογεί την ύπαρξη του ποδηλατοδρόμου και πουλάμε μούρη -κάτσε καλά- ήπιες μορφές μετακίνησης! Βοηθάμε και τους μετανάστες με τα κλεψιμέϊκα ποδήλατα να πάνε στο μαύρο μεροκάματο και κάνουμε και κοινωνική πολιτική.

    Απο μένα είναι ναί!

    1. Παιδιά ποδηλατόδρομος να είναι να μπορούμε να κάνουμε τις δουλειές μας, οχι ποδηλατοπάρκινγκ. 5 ποδήλατα μέτρησα σήμερα σταματημένα στη σειρά μέσα στον ποδηλατόδρομο στη Χατζημιχαλη Γιανναρη και μία μηχανή.
      Δηλαδή 5 κουλτουριάρηδες και ένα βοηθό κουλτουριάρη που έπρεπε να αγοράσουν τις εφημερίδες τους, να ενημερωθούν και να συζητήσουν την επικαιρότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook