Χανιά | Βλέπουν λεφτά στους λογαριασμούς τους οι αγρότες – Καταβάλλεται η ενιαία ενίσχυση

χανιά-βλέπουν-λεφτά-στους-λογαριασμο-942249

Το 70% της βασικής ενίσχυσης καταβλήθηκε ήδη στους λογαριασμούς δικαιούχων αγροτών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Συγκεκριμένα, στους λογαριασμούς των 539.609 δικαιούχων σε όλη τη χώρα πιστώθηκαν συνολικά χθες 696.596.038,36 και οι παραγωγοί των Χανίων δεν αποτέλεσαν εξαίρεση, με τον πρόεδρο της Ομάδας Παραγωγών Αβοκάντο και Εσπεριδοειδών Χανίων, Ευτύχη Τρικουνάκη, να επιβεβαιώνει ότι τα χρήματα είναι ήδη… εδώ. Την καταβολή των χρημάτων επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Χανίων, Χριστόφορος Βιδάκης.

Πάντως, αν και πληρώθηκε το 70% της χρηματικής ενίσχυσης, το υπόλοιπο που θα πληρωθεί στα τέλη Δεκεμβρίου, αναμένεται να είναι μεγαλύτερο, καθώς τότε θα καταβληθούν το υπόλοιπο 30% της χρηματικής, αλλά και η «πράσινη» ενίσχυση, όπως και η ενίσχυση για τους νέους γεωργούς.

Η καταβολή φέτος γίνεται νωρίτερα, αλλά όσοι διατηρούν λογαριασμούς σε τράπεζες άλλες από την Πειραιώς, μπορεί να λάβουν τα χρήματα την Παρασκευή. Συνολικά οι ενισχύσεις προς τους Έλληνες αγρότες φέτος ξεπερνούν τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook