Χανιά | Βιβλία για τους κρατούμενους του Αγροτικού Καταστήματος Αγιάς – Μεγάλη η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας

χανιά-βιβλία-για-τους-κρατούμενους-το-1258797

Την Τρίτη 27/7/2021 αντιπροσωπεία της Σύμπραξης Χανίων, στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, επισκέφτηκε το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς για να παραδώσει τα βιβλία που συγκέντρωσε μετά από κάλεσμα που είχε απευθύνει στην τοπική κοινωνία των Χανίων.

Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός βιβλίων όχι μόνο από τα Χανιά αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Λογοτεχνικά βιβλία, λεξικά διαφόρων γλωσσών, βιβλία τεχνικών επαγγελμάτων, ανθοκομίας-κηποτεχνίας, βιβλία προσωπικής ανάπτυξης θα εμπλουτίσουν την ήδη πολύ καλά οργανωμένη βιβλιοθήκη των φυλακών Αγιάς.

Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Παυλάκης και το προσωπικό της Σύμπραξης Χανίων ξεναγήθηκαν στους χώρους του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Αγιάς και είχαν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με την Κοινωνική Λειτουργό κα Ζωή Χατζή, η οποία έχει και την ευθύνη λειτουργίας της βιβλιοθήκης.

Ο δίαυλος επικοινωνίας που άνοιξε μεταξύ των δύο φορέων θα συνεχιστεί καθώς φάνηκε ότι υπάρχει πεδίο συνεργασίας με σκοπό την κάλυψη αναγκών των κρατούμενων και την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία μετά την αποφυλάκισή τους.

Η Σύμπραξη Χανίων ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν με την προσφορά των βιβλίων στον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης των φυλακών της Αγιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook