Χανιά | Βιαστείτε! Κατάρρευση στο Φρούριο Ιτζεδίν

χανιά-βιαστείτε-κατάρρευση-στο-φρούρ-992090

Μια κατάρρευση που σίγουρα θα πρέπει να κάνει τους αρμοδίους να βιαστούν, προκειμένου να σώσουν ένα μνημείο – κομμάτι της ιστορίας του τόπου, σημειώθηκε στο Φρούριο Ιτζεδίν, πιθανότατα τις τελευταίες ημερες.

Σύμφωνα με φωτογραφία της εκπαιδευτικού, κας Ειρήνης Καλαϊτζάκη, -που γνωρίζει πολύ καλά το μνημείο- και τα όσα η ίδια αναφέρει σε ανάρτηση της, η κατάρρευση τμήματος εξωτερικού τοιχίου έγινε τις τελευταίες 20 ημέρες.

Είναι προφανές, πως το Φρούριο έχει σοβαρά προβλήματα και πλέον τόσο ο δήμος Χανίων, όσο όμως και το αρμόδιο Υπουργείο θα πρέπει να βιαστούν πριν συμβεί κάτι στο χώρο που δεν θα αντιμετωπίζεται.

Zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Βιαστείτε! Κατάρρευση στο Φρούριο Ιτζεδίν

  1. A κακα, βρηκαμε το ιντεδιν τωρα…
    Στην Εθνική ακριβώς πάνω απο τον ποταμο Κοιλιάρη έχει ξηλωθεί η άσφαλτος από πέρυσι Δηλαδή τι περιμένετε να σκοτωθεί κάποιος για να τη φτιάξετε;;;

  2. Πρέπει αμεσα να υπαρξει λυση για το Ιτζεδιν….όπως κ για τον δρομο πανω από τον ποταμο Κοιλιαρη….όπως κ πρέπει να υπάρξει προστασία των πασης φύσεως ιστορικων κ αρχαιολογικων χωρων της επαρχίας Αποκορωνου…..κ των περιοχων ιδιαιτερου φυσικού καλους της περιοχης του Αποκορωνα!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook