Χανιά | Βγήκε για λαγούς αλλά… τον τσάκωσαν στα πράσα | Photo

χανιά-βγήκε-για-λαγούς-αλλά-τον-τσάκ-1160990

Τη νύχτα της 5ης Ιανουαρίου 2021, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Π.Ε. Χανίων περιπολούσαν στα ορεινά του Θερίσου, όταν γύρω στις 23:00 εντόπισαν ένα κινούμενο φως.

Παρακολούθησαν επί ώρα το φως και γύρω στις 01:00 της 6ης Ιανουαρίου κατάφεραν να συλλάβουν ένα άτομο, το οποίο έφερε κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και ένα φακό -τα οποία κατασχέθηκαν-. Το άτομο που συνελήφθη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, όπου παραδόθηκαν τα κατασχεθέντα και σχηματίστηκε δικογραφία.

Η επιτυχία αυτή, είναι πρώτη της Α΄ ΚΟΚΔ στην Π.Ε. Χανίων, μετά την άρση της αναστολής εργασίας των θηροφυλάκων και η μοναδική στο νομό κατά τη διάρκεια του lockdown, γεγονός που καταδεικνύει, για ακόμα μια φορά την απουσία των αρμόδιων φορέων από την ύπαιθρο, ειδικά κατά τη νύχτα.

2 thoughts on “Χανιά | Βγήκε για λαγούς αλλά… τον τσάκωσαν στα πράσα | Photo

  1. Λαγό όμως δεν είχε ! Άρα γιατί τον κατηγορούν ? Σαν να λέμε βρήκαν ένα λοστό και γάντια στο αυτοκίνητο και τον κατηγορούν για ληστεία ! Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον για προθεση, η πρόθεση δεν είναι αδίκημα, δηλαδή εγώ κάθε φορά που κοιτάω την πεθερά μου σκέφτομαι να την ….πνίξω, για αυτό δεν μπορεί να με δικάσει κανείς, έξω που ο κόσμος οπλοφορεί τι θα γινόταν αν δικαζόταν η πρόθεση ? Έπρεπε όλοι να συλληφθούν !

  2. Γιά αυτούς που ισως νομίζουν ότι είμαι λαθροθήρας η συμφωνώ με παράνομο κυνήγι
    να αναφέρω ότι είμαι αθεράπευτος περιβαλλοντολόγος και πολύ περισσότερο όσο αφορά το όμορφο νησί μας που αν ήταν στο χέρι μου θα σταματούσα κάθε κτηνοτροφική δραστηριότητα στο νησί (ούτε κουνέλια) δημιουργώντας καλύτερες και πιο προσοδοφόρες δουλειές για τους κτηνοτρόφους !
    Όμως ο νόμος πρέπει να είναι καθαρός και να εφαρμόζεται κατά γράμμα. Αν απαγορεύεται να κανείς βόλτα το βράδυ με το τουφέκι σου που έχεις άδεια (αυτό θα είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ) όμως τότε ο νόμος μπορεί να έχει προβλέψει ένα πρόστιμο.
    Δεν μπορείς όμως να κατασχέσεις το όπλο σαν πειστήριο σε ένα έγκλημα που δεν……….έγινε, άρα δεν υπάρχει άρα δεν μπορεί να εφαρμοστεί τίποτα έναντι σε κάτι που δεν υπάρχει !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook