Χανιά | Βγήκε από το νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου

χανιά-βγήκε-από-το-νοσοκομείο-ο-μητροπ-1189486

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο Χανίων έλαβε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός.

Η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία και έτσι αποφασίστηκε ότι δεν χρειαζόταν να παραμείνει για νοσηλεία, αλλά θα μπορούσε να περάσει την ασθένεια στην οικία του.

Υπενθυμίζεται ότι είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο πριν από δύο μέρες, αφού τα τεστ είχαν δείξει ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό.

Μέχρι τις 24 Μαρτίου ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου αναμένεται να παραμείνει σε καραντίνα κατ’οίκον.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή προγραμματίζεται να διεξαχθούν τεστ κορονοϊού στο προσωπικό της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Αναμένεται να ελεγχθούν περίπου από 30 άνθρωποι.

Στο μεταξύ όμως, στο Νοσοκομείο Χανίων, στην κλινική covid, συνεχίζει να νοσηλεύεται ο πρώτος ιερέας που είχε εισαχθεί την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ στο νοσοκομείο εισήχθη και ένας ακόμα ιερωμένος από ενορία των Χανίων, που τις προηγούμενες μέρες βρισκόταν ήδη σε καραντίνα, καθώς είχε εμφανίσει συμπτώματα.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Βγήκε από το νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου

  1. Κάποιος μπαραμπακος σε προηγουμενο άρθρο για τον ιερέα είχε αραδιασε τις αμπελοφιλοσοφιες του.. Και ήθελε και στοιχήματα.. Σε ψαχνω

    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Μαζι σου που ειναι ο »Ιδού η Ρόδος ιδού και το ……ΠΗΔΗΜΑ ! »
      Ηθελε και στοιχηματα ο βλαμμενος! Ψεκασμενοιιι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook