Χανιά | Βάζουν την άσφαλτο με λάθος τρόπο στον Άγιο Ιωάννη | Photos

χανιά-βάζουν-την-άσφαλτο-με-λάθος-τρόπ-1253268

Στην καταγγελία ότι η άσφαλτος που τοποθετήθηκε πρόσφατα στην οδό Ιωσήφ Λεκανίδη στον Άγιο Ιωάννη, έχει τοποθετηθεί χωρίς να τηρηθούν οι απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, προχώρησε Χανιώτης, κάτοικος της περιοχής (στοιχεία στη διάθεση του zarpanews.gr).

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι αυτό θα αποτελέσει την αιτία για να χαλάσει η άσφαλτος σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα και απέστειλε φωτογραφίες.

Όπως δήλωσε ο καταγγέλλων στο zarpanews.gr, δεν μπορεί να τοποθετείται άσφαλτος, χωρίς πρώτα να έχει γίνει εξυγίανση του σημείου όπου μπαίνει. Τόνισε πως δεν γίνεται να μπαίνει άσφαλτος πάνω σε λάσπες και πως πρέπει πρώτα να απομακρυνθεί το χώμα και να μπει αμμοχάλικο συγκεκριμένων προδιαγραφών που θα πρέπει μετά να ισιώσει, ώστε η άσφαλτος να τοποθετηθεί σε σταθερή και ομοιόμορφη επιφάνεια. Όμως, όπως υποστηρίζει ο κάτοικος, στην τοποθέτηση της ασφάλτου στην οδό Λεκανίδη δεν τηρήθηκαν τα παραπάνω, ενώ σε κάποια σημεία υπήρχε και νερό με λάσπες και λάκκοι που καλύφθηκαν όπως-όπως.

Αυτό αναμένεται να αποτελέσει την αιτία για καθιζήσεις της ασφάλτου το επόμενο χρονικό διάστημα, λέει ο καταγγέλλων και αναρωτιέται, γιατί θα πρέπει ο δημότης να ξαναπληρώσει στη συνέχεια τις νέες επισκευές που θα χρειαστούν.

Δείτε φωτογραφίες:zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Βάζουν την άσφαλτο με λάθος τρόπο στον Άγιο Ιωάννη | Photos

  1. Για αυτό οι δρόμοι στα Χανιά είναι σε αυτή την κατάσταση, γιατί δεν τηρούνται οι τεχνικές προδιαγραφές, γιατί ο κάθε άσχετος εργολάβος ακόμα και εργάτης , το παίζει επιστήμονας, γιατί ο δήμος είναι ανίκανος να ελέγξει,ή φοβάται να το κάνει.

  2. Μια χαρά τη ξέρουν τη δουλειά τους αλλά θα χαθεί ο μήνας που θρέφει τους 11 μετά. Εν τη παλάμη και ούτω βοησομεν , εργολάβοι και Δήμοι. Βέβαια για πληροφοριακές πινακίδες ούτε λόγος, το απαγορευτικό και πολύ , κάνε κύκλους και όπου βγάλει.Τουλαχιστον στην υπόλοιπη Ελλάδα τέτοιες τσαπατσουλιες , δεν κάνουν.

  3. Και πάλι καλά που μπήκε η άσφαλτος να λέτε γιατί με αυτά που πληρώνουν όχι άσφαλτος δεν κάνει να μπει αλλά ούτε χαλίκι σκέτο. Για να γίνει αυτή η δουλειά σωστή τα λεφτά που δίνει το κράτος δε θα έφταναν ούτε για την υπόβαση οπότε εργολάβος κάνει ό,τι μπορεί για να βγάλει το ψωμί του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook