Χανιά | Βάζει «λουκέτο» στις αθλητικές του εγκαταστάσεις ο Δήμος Κισσάμου

χανιά-βάζει-λουκέτο-στις-αθλητικές-1013833

Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας όλων των χώρων άθλησης του Δήμου Κισσάμου, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της την Τρίτη η δημοτική αρχή, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αποφυγής του περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Σύμφωνα με τα κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής του περιορισμού της διάδοσης του Κορωνοϊού, αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία όλων των χώρων άθλησης του Δήμου Κισσάμου.

Σας ενημερώνουμε ότι, μέχρι νεωτέρας, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση των αθλητικών δημοτικών εγκαταστάσεων, δηλαδή του Δημοτικού Σταδίου Κισσάμου, του Θεοχαράκειου Αθλητικού Κέντρου καθώς και του Γηπέδου 5×5 στον Πλάτανο.

Απευθυνόμενος σε όλους τους συμπολίτες μας που ασχολούνται με τον αθλητισμό θα ήθελα να σας επισημάνω ότι η αθλητική συμμετοχή μάς έχει διδάξει να πειθαρχούμε, να λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και να σεβόμαστε τους γύρω μας και τους εαυτούς μας.

Στηριζόμενος σε αυτούς τους τρεις ισοβαρείς άξονες καλώ τις νέες και τους νέους μας να παραμείνουν σπίτια τους, προφυλάσσοντας έτσι τους υπόλοιπους συμπολίτες μας αλλά και τους ίδιους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook