Χανιά | Βαρύ πένθος για τον Επίσκοπο Δορυλαίου Δαμασκηνό Λιονάκη

χανιά-βαρύ-πένθος-για-τον-επίσκοπο-δορ-959305

Eκοιμήθη o πατέρας του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνού Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων.

Μετά θλίψεως αγγέλλεται η προς Κύριον εκδημία του μακαριστού Θεοχάρους Λιονάκη, πατρός του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου και Πρωτοσυγκελλεύοντος της Μητροπόλεως μας, Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων κ.κ. Δαμασκηνού.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλή αύριο Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πλατανιά.

Η σορός θα βρίσκεται στον Πλατανιά Κυδωνίας (έναντι ξενοδοχείου santa Helena) από το πρωί της Τρίτης ώρα 9:00 και θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό στις 16:00.

Παράκλησις της οικογενείας : Αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο κεντρικό συσσίτιο της Μητροπόλεως μας.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Συλλυπητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Χανίων                                                     Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νικόλαος Καλογερής, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου, κ.κ. Δαμασκηνό, και την οικογένειά του, για την απώλεια του σεβαστού πατέρα του.
Διοίκηση Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Αγ. Γεώργιος»                                          Η Διοίκηση του Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια της στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό και στην οικογένειά του, για την απώλεια του σεβαστού πατρός του Θεοχάρη Λιονάκη.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Χανίων                                                       Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Επιμελητηρίου Χανίων εκφράζουν, στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου, πρωτοσυγγελεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου και Καθηγούμενο της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων κκ. Δαμασκηνό, θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του πατέρα του Θεοχάρη Λιονάκη.

Ο πανάγαθος θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να ενισχύσει τους οικείους του στο βαθύτατο πένθος τους.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ο.Α.Κ. για τον θάνατο του Θεοχάρη Λιονάκη           Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης εκφράζει στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου, Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου και Καθηγούμενο της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων , κ.κ Δαμασκηνό, τα θερμά συλλυπητήρια τους,  για την απώλεια του σεβαστού πατέρα του,  Θεοχάρη Λιονάκη. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του εκλιπόντος και να δώσει δύναμη στους οικείους του, σε αυτή την δύσκολη γι’ αυτούς ώρα.

Συλλυπητήριο Δημάρχου Πλατανιά

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα του θανάτου του       συντοπιτη μας Θεοχάρη Λιονάκη, ο οποίος ήταν ένας άνθρωπος, ιδιαίτερα ευγενής, καλός οικογενειάρχης και αυθεντικός χαρακτήρας, εκφράζει τα  ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια  και τους οικείους του εκλιπόντος και ιδιαίτερα στον  άξιο  Ιεράρχη  Επίσκοπο  Δορυλαίου κκ Δαμασκηνό.

Συλλυπητήρια της Κοινότητας Χανίων

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων εκφράζουν τα θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήριά τους προς τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ.κ. Δαμασκηνό  για την απώλεια του σεβαστού πατέρα του Θεοχάρη Λιονάκη.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει δύναμη, υπομονή και κουράγιο στον Επίσκοπο κ.κ. Δαμασκηνό και τους οικείους του στις δύσκολες στιγμές που περνάνε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook