Χανιά | Τσουρουνάκης, Σκυλουράκη, Χατζηδάκης, Χίνος, Περάκη, πάνε σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα Τεχνικής Κολύμβησης

χανιά-τσουρουνάκης-σκυλουράκη-χατζη-1222938

Συγκροτήθηκαν οι Εθνικές ομάδες οι οποίες θ’ απαρτίσουν τις αποστολές για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις που ακολουθούν εντός του καλοκαιριού.

Οπως προκύπτει μετά τις ανακοινώσεις από την ΚΟΕ και σε συνέχεια της διεξαγωγής της ημερίδας επιδόσεων για την συγκρότηση των Εθνικών ομάδων τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στα Ιωάννινα, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ αναμένεται να εκπροσωπηθεί συνολικά όχι από δύο, αλλά από πέντε αθλητές του!

Συγκεκριμένα, οι Αντώνης Τσουρουνάκης και Χριστιάνα Σκυλουράκη θα λάβουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών που θα διεξαχθεί στο Τομσκ της Ρωσίας (3-9/7), οι Βασίλης Χατζηδάκης και Ιάσων Χίνος θ’ αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων που θα πραγματοποιηθεί στο Λινιάνο της Ιταλίας (13-19/6), ενώ η Φανή Κυριακή Περάκη εξασφάλισε την συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών open water που θα διεξαχθεί στη Σάντα Μάρτα της Κολομβίας (23-29/9).

Σε ό,τι αφορά την Σκυλουράκη θα είναι επίσης παρούσα στο παγκόσμιο των νεανίδων.

Οι επιλογές για τις Εθνικές ομάδες πιστοποιούν έτσι την έντονη παρουσία των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι κατάφεραν να σημειώσουν εξαιρετικές επιδόσεις στους αγώνες που διεξήχθησαν στα Ιωάννινα.

Μάλιστα, το διάστημα που ακολουθεί, αναμένεται να είναι πολύ σημαντικό, αφού θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία τους για τις μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook