Χανιά | Τσαπατάκης: «Αυτοί που εμποδίζουν την διέλευση όλων είναι οι ίδιοι με εκείνους που αρνούνται να τηρήσουν τα μέτρα για τον κορονοϊό»

χανιά-τσαπατάκης-αυτοί-που-εμποδίζο-1091753

Την αγανάκτησή του για την συμπεριφορά των οδηγών στην πόλη μας εκφράζει με νέα ανάρτησή του ο Αντώνης Τσαπατάκης, ο Χανιώτης Παραολυμπιονίκης που προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους… γαϊδάρους της πόλης μας.

Δείτε το σχόλιό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«»Συλλογική Ευθύνη» Μια φράση που ακούμε πολύ τους τελευταίους μήνες αλλά οι περισσότεροι μη γνωρίζοντας την έννοια της, πράττουν εγωκεντρικά και ανεύθυνα.

Εκείνοι που παρκάρουν έτσι που να εμποδίζουν την διέλευση όλων, είναι οι ίδιοι με εκείνους, που αρνούνται να τηρήσουν τα μέτρα για την δημόσια υγεία ενάντια στο φονικό ιό υπονομεύοντας την προσπάθεια των έλλογων.

Υ.Γ. Όχι πως ήταν προσβάσιμη η συγκεκριμένη πάροδος της παλιάς πόλης (ούτε η υπόλοιπη είναι) αλλά έτσι έγινε τελείως απροσπέλαστη.»

zarpanews.gr

5 thoughts on “Χανιά | Τσαπατάκης: «Αυτοί που εμποδίζουν την διέλευση όλων είναι οι ίδιοι με εκείνους που αρνούνται να τηρήσουν τα μέτρα για τον κορονοϊό»

  1. Εδω το παλικαρι δηλωνει συγγραφεας παιδικων παραμυθιων που αμφιβαλλω αν μπορει να γραψει το ονομα του σωστα. Εχει βαρεσει μπιελα απο τη δημοσιοτητα και την εχει ψωνισει. Ασε που υποψιαζομαι οτι θελουν να μας τον φυτεψουν για καμια θεση στην αυτοδιοικηση ή βουλευτη… Τις προαλλες τον ειχε η Αγγελοπουλου και ο Αυγενακης σαν pet διπλα τους οταν ηρθαν στα Χανια, σαν τι ηταν εκει δεν μας ειπαν ομως…

    1. Μου έμεινε η ατάκα που είχε πει σε μια συνέντευξη όταν τον ρώτησαν για τη ζωή πριν και μετά το ατύχημα: «μάγκας ήμουν, μάγκας είμαι»
      Οπότε ακόμα μαγκιές πουλάει, πλέον μόνο στα θέματα που τον παίρνει και όποιος θέλει αγοράζει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook