Χανιά | Τροποποιούνται δρομολόγια του ΚΤΕΛ λόγω του Ποδηλατικού Γύρου

χανιά-τροποποιούνται-δρομολόγια-του-977586

Ενημερώνουμε το επιβατικό μας κοινό ότι τροποποιούνται εκτάκτως τα δρομολόγια της Τετάρτης 27-04-2022 μετά την υπ’ αρ. πρωτ. 2517/05/17-στ/20-04-2022 απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, που εκδόθηκε στα πλαίσια της διεξαγωγής του 1ου Ε.Τ.Α.Π. του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος.

Ειδικότερα, λόγω της προσωρινής διακοπής της κυκλοφορίας στις περιοχές που αναφέρονται στην άνω απόφαση, τα δρομολόγια της Τετάρτης 27-4-2022 με κατεύθυνση Χανιά – Ρέθυμνο, Χανιά – Ηράκλειο, Ρέθυμνο – Χανιά, Ηράκλειο – Χανιά και ώρα 11:00 μέχρι και 18:00 θα τροποποιηθούν και κάποια θα ακυρωθούν.

Με νεότερη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα των δρομολογίων, όπως αυτά θα διαμορφωθούν.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Τροποποιούνται δρομολόγια του ΚΤΕΛ λόγω του Ποδηλατικού Γύρου

  1. Γιατι να τροποποιηθουν ? Εδω υπαρχουν οδηγοι που [πετανε] τα λεωφορεια . Εδω χθες απο ΚΑΣΤΕΛΙ-ΧΑΝΙΑ το δρομολογιο των 13.00 εκανε 57 λεπτα σε δρομολογιο πανω απο 43 χιλιομετρα με πανω απο 50 στασεις με 100 + επιβατες ….νταλικα συρομενη. Οταν το οριο στους κατοικημενους τοπους ειναι 50 χιλιομετρα και τα χωρια ειναι στο 90% της διαδρομης καταλαβαινουμε ολοι με ποσο ετρεχε. Τωρα οτι περασε 3 ειδα εγω φουλ κοκκινα φαναρια να μην το σχολιασουμε. Αυτοι οι ηλεκτρονικοι ταχογραφοι μονο αν γινει ΑΤΥΧΥΜΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ελεγχοντε? Τωρα για κοβιτ 19 να μην το συζητησουμε γιατι ουτε ο οδηγος ουτε πολλοι επιβατες ΟΧΙ δεν την φοραγαν ….ΜΑΣΚΑ δεν ΥΠΗΡΧΕ. Επειδη οι κυριοι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ θα που τα δικα τους …λεω το οχημα ηταν το 245.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook