Χανιά | Τροφή, λιχουδιές και πολλή αγάπη από τα δημοτικά σχολεία Βάμου και Αποκορώνου για τα αδέσποτα | Photos

Φωτογραφίες: Η προστασία των ζώων, Χανιά/Chania animal protection

Κι ενώ κάποιοι ενισχύουν με τις πράξεις τους το αίσθημα της ζωοφοβιας, ο Φιλοζωικός Σύλλογος “Η προστασία των ζώων, Χανιά” συνεχίζει να μιλά στα παιδιά για σεβασμό στη ζωή, με κάθε μορφή και σχήμα.

Την περασμένη εβδομάδα και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η Φιλοζωική Χανίων επιστέφθηκε το δημοτικό σχολείο Βάμου του δήμου Αποκορώνου για να μιλήσει στα παιδιά για τα κατοικίδια ζώα, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις των κηδεμόνων κατοικίδιων, αλλά και για τη ζωή των αδέσποτων, τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο καθένας μας να τα βοηθήσει και τι χρειάζεται να γίνει, ώστε να μην δημιουργούνται πλέον καινούρια.

Ο Σύλλογος παρουσίασε το πρόγραμμα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας «Κατοικίδια: Μέλη της οικογένειας» σε τρεις τάξεις του σχολείου. Τα παιδιά έδειξαν ενθουσιασμό και ενδιαφέρον για τα όσα είδαν και άκουσαν, αν και ήταν ήδη ενημερωμένα και γνώριζαν αρκετά από όσα τους παρουσίασε ο Σύλλογος.

 

Τα παιδιά εξέπληξαν τη Φιλοζωική Χανίων, μιας και είχαν συγκεντρώσει για να της προσφέρουν τροφές για τα αδεσποτάκια που ταΐζει.

“Η προστασία των ζώων, Χανιά” ευχαρίστησε τις δασκάλες και τη διευθύντρια του σχολείου για την πρόσκληση και το έργο τους.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ