Χανιά | Τροχαίο στην Αναγνώστου Γογονή – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο | Photos

χανιά-τροχαίο-στην-αναγνώστου-γογονή-1482378

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 15:30 της Παρασκευής στη διασταύρωση των οδών Αναγνώστου Γογονή και Σοφοκλή Βενιζέλου, στα Χανιά.

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο και μια μηχανή ενεπλάκησαν στο τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να καταλήξει στο πεζοδρόμιο, ενώ η μηχανή βρέθηκε στο έδαφος.

Ένας άνδρας, ο αναβάτης της μηχανής και μια γυναίκα, η οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, με τους τραυματίες να μεταφέρονται στο Νοσοκομείο Χανίων.

Η κατάστασή τους δεν ενέπνεε ανησυχία.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία Χανίων.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Τροχαίο στην Αναγνώστου Γογονή – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο | Photos

  1. Δεν μας φτάνανε τα ντόπια βόδια που κυκλοφορούσαν στους δρόμους των Χανίων, τώρα έχουμε και βόδια απο την Αθήνα αλλά και απο το εξωτερικό. Υπομονή, καλοκαίρι είναι θα περάσει και τα μάτια μας 14… γιατι αν περιμένουμε την τροχαία..

  2. Κάθε μέρα τροχαία σε αυτή την πόλη. Είναι πραγματικά γελοίο κάποιος να παίρνει δίπλωμα με παρκάρισμα και οπισθογωνία. Σε κάθε πολιτισμένη χώρα οι οδηγοί περνάνε από απαιτητικές εξετάσεις οδηγικής ικανότητας. Και αυτή η διαδικασία δεν ξεκινάει στα 18 αλλά στα 5 όταν από μικρά τα παιδιά μαθαίνουν να συμπεριφέρονται σωστά.
    Απ’ότι φαίνεται το φονικό τροχαίο των Τοπολίων πέρασε στα γρήγορα και οι Χανιώτες οδηγοί συνεχίζουν να σφάζονται σαν τα άγρια ζώα….
    Είμαστε που είμαστε ζώα, δεν υπάρχει και αστυνόμευση και κυριαρχεί ο νόμος της ζούγκλας

  3. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ
    ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ. (ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ, ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook