Χανιά | Τριήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Κίσσαμο

χανιά-τριήμερο-αποκριάτικων-εκδηλώσ-217704

O Δήμος Κισσάμου, η Κοινωφελής Επιχείρηση και η Οργανωτική Επιτροπή του Κισσαμίτικου Καρναβαλιού, ετοιμάζονται για ένα τριήμερο εκδηλώσεων που θεσπίζονται από φέτος στα πλαίσια του «Κισσαμίτικου Καρναβαλιού».

Με στόχο την επιτυχία και την καθιέρωση αυτού του νέου εγχειρήματος θα πραγματοποιηθεί ένα πλούσιο τριήμερο με μουσική χορό και πολλές εκπλήξεις , ώστε η Κίσσαμος να γίνει πόλος έλξης για μικρούς ,μεγάλους, ντόπιους και επισκέπτες που θέλουν να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν.

Οι συμμετοχές ήδη έχουν αρχίσει και οι ομάδες έχουν φτάσει αισίως στις δεκατέσσερις.

Αν λοιπόν όπως αναφέρεται στο κείμενο του ενημερωτικού δελτίου «διαθέτεις την τρέλα και την ομάδα, βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει, συντόνισε την ομάδα σου, βρείτε θέμα και ελάτε να το δηλώσετε έως 20-2-2020 στο γραφείο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισσάμου).Αν διαθέτεις μόνο την τρέλα και όχι την ομάδα, μπορείς να ενημερωθείς για όλες τις ομάδες με ένα απλό τηλεφώνημα ή e-mail στο γραφείο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. ώστε να συμμετέχεις με την παρέα σου ή και μόνος σου σε κάποια από τις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες του Κισσαμίτικου καρναβαλιού που διαθέτουν άρμα. Βρες την διάθεση και θα σου βρούμε εμείς την παρέα.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πληροφορίες: Τηλ : 2822340200 (Κα Μαρακάκη Βίκυ, Κος Ανδρουλάκης Μανώλης)

Email:[email protected]

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook