Χανιά | Τρεις μήνες περιμένουν τη ΔΕΥΑΧ να βάλει άσφαλτο στα σκαμμένα – Τι απαντάει η επιχείρηση | Photos

χανιά-τρεις-μήνες-περιμένουν-τη-δευαχ-1348585

Έντονα διαμαρτύρονται κάτοικοι της οδού Αϊβαλί στο Πασακάκι Χανίων, καθώς από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η ΔΕΥΑΧ πραγματοποίησε έργα στην περιοχή, η άσφαλτος πάνω από τα σημεία που είχαν σκαφτεί, παραμένει άφαντη. Η υπόβαση υπάρχει, αλλά δεν έχει καλυφθεί, με αποτέλεσμα ο δρόμος να γεμίζει χώματα και χαλίκια, ενώ η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη μετά από κάθε βροχή, καθώς όλος ο δρόμος γεμίζει λάσπη.

Οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι είχαν επικοινωνήσει επανειλημμένα με την επιχείρηση για το πρόβλημα και ζητούν να επανέλθει επιτέλους το οδόστρωμα στην κανονική του κατάσταση – να μπει άσφαλτος δηλαδή.

Το zarpanews.gr επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΧ, Κώστα Στεργιάννη, ο οποίος δεν αρνήθηκε την καθυστέρηση και την απέδωσε σε νομικά ζητήματα.

Σύμφωνα με τον κύριο Στεργιάννη, επειδή το έργο στην οδό Αϊβαλί είχε γίνει από την ίδια τη ΔΕΥΑΧ και όχι με εξωτερική εργολαβία, και καθώς η επιχείρηση δεν έχει τη δυνατότητα να βάζει άσφαλτο σε μεγάλες επιφάνειες, έπρεπε να κάνει έναν διαγωνισμό ειδικά για την ασφαλτόστρωση από εξωτερικό συνεργείο. Ο διαγωνισμός όμως έχει «κολλήσει» κι έτσι ο δρόμος έχει μείνει στην κατάσταση που ήταν.

Παρόλα αυτά, αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας να γίνει αυτοψία από τη ΔΕΥΑΧ, ενώ το σημείο αυτό αναμένεται να μπει σε πρώτη προτεραιότητα για ασφαλτόστρωση μόλις τελεσφορήσει ο σχετικός διαγωνισμός.

Ακριβής ημερομηνία για το πότε θα τοποθετηθεί άσφαλτος πάντως, προς το παρόν δεν υπάρχει.

Δείτε φωτογραφίες:

One thought on “Χανιά | Τρεις μήνες περιμένουν τη ΔΕΥΑΧ να βάλει άσφαλτο στα σκαμμένα – Τι απαντάει η επιχείρηση | Photos

  1. Αν περνούσαν τουριστάκια από εκεί,θα το είχαν φτιάξει την άλλη μέρα.Χωρίς «διαγωνισμούς» και τις άλλες αηδίες που επικαλούνται.Αλλά δυστυχώς ζούνε Χανιώτες εκεί!Οπότε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook