Χανιά | «Τρέχει» η μεγάλη εργολαβία, ύψους 4.5 εκ. ευρώ από τον Δήμο – Ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στα Μεγάλα Χωράφια

χανιά-τρέχει-η-μεγάλη-εργολαβία-ύψ-1556301

Με εντατικούς ρυθμούς, συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος στο οδικό δίκτυο του Δήμου Χανίων, με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου, στο πλαίσιο της μεγάλης εργολαβίας, ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ που αφορά ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό δημοτικό οδικό δίκτυο, συνολικού μήκους άνω των 60 χλμ..

Οι εργασίες που ξεκίνησαν τον Μάιο του 2022, έχουν ολοκληρωθεί στη Δ.Ε. Ακρωτηρίου και στις τοπικές ενότητες της Δ.Ε. Κεραμιών, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται οι ασφαλτοστρώσεις και στα Μεγάλα Χωράφια της Δ.Ε. Σούδας.

Συγκεκριμένα, στα Μεγάλα Χωράφια βρέθηκε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος για θέματα Δ.Ε. Σούδας Μιχάλης Τσουπάκης, όπου συνοδεία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, Παναγιώτη Μαρινάκη, επιθεώρησαν την πορεία του έργου.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσουπάκης, «η συγκεκριμένη παρέμβαση ασφαλτόστρωσης στα Μεγάλα Χωράφια, είναι ουσιαστικά η πρώτη και η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί από τη συνένωση των Δήμων και έπειτα, ήτοι για διάστημα περισσότερο από μια δεκαετία, καθώς ασφαλτοστρώνονται περισσότερα από 4 χιλιόμετρα αγροτικού δημοτικού οδικού δικτύου».

Οι ασφαλτοστρώσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα στη Δημοτική Ενότητα Θερίσου και Ελ. Βενιζέλου. 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook