Χανιά | «Του κουτιού» ο βρεφονηπιακός σταθμός Νεροκούρου – 50 νέες θέσεις για νήπια και 12 για βρέφη | Video + Photos

χανιά-του-κουτιού-ο-βρεφονηπιακός-σ-1584406

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός του ΔΟΚΟΙΠΠ Νεροκούρου – Κουμπέ, στα Χανιά.

Στην οδό Καραϊσκάκη και Αρκαδίου γωνία, στον χώρο του βρεφονηπιακού σταθμού, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο τέως δήμαρχος, Τάσος Βάμβουκας και ο πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ, Στέλιος Βαλυράκης.

O Παναγιώτης Σημανδηράκης, δήμαρχος Χανίων, χαρακτήρισε τον νέο βρεφονηπιακό σταθμό Νεροκούρου «στολίδι-πρότυπο» και είπε πως, μια προσπάθεια δεκαετιών ολοκληρώθηκε, για να καλύψει τόσο τις ανάγκες που έχουν τα παιδιά, όσο και την ανάγκη που υπάρχει στις νέες οικογένειες. «Το πρόγραμμα επέκτασης των βρεφονηπιακών σταθμών συνεχίζεται αμείωτο κι είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που και αυτόν τον στόχο καταφέραμε να τον πετύχουμε» συμπλήρωσε ο δήμαρχος.

«Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε σήμερα τον πρώτο βρεφονηπιακό σταθμό στην Δημοτική Ενότητα Νεροκούρου. Ένας σταθμός του οποίου η ιστορία είναι πολύ μεγάλη, κοντά στα 20 έτη» είπε ο Στέλιος Βαλυράκης, πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ. Ο ίδιος τόνισε, πως ο σταθμός αυτός είναι σε θέση να καλύψει 50 θέσεις για νήπια και 12 για βρέφη. «Όπου ανοίγει ένα σχολείο, κλείνει μια φυλακή»: με αυτή τη φράση, του Βίκτωρος Ουγκώ, κατέληξε ο κ. Βαλυράκης.

Τέλος, η Ιωάννα Λιατάκη, προϊσταμένη του νέου βρεφονηπιακού σταθμού, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στα εγκαίνια, τον ΔΟΚΟΙΠΠ και το προσωπικό για την προετοιμασία της εκδήλωσης αυτής. Η ίδια η κ. Λιατάκη επισήμανε, ότι η ψυχική και συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών είναι το κύριο μέλημα των αρμοδίων του σχολείου.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια του σταθμού:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook