Χανιά | Του κλείνουν το μαγαζί επειδή σέρβιρε ανεμβολίαστους

χανιά-του-κλείνουν-το-μαγαζί-επειδή-σέ-1299792

Αναστολή λειτουργίας για επτά μέρες και πρόστιμο 2.000 ευρώ επιβλήθηκε το Σάββατο σε καφέ-μπαρ στα Χανιά, όπου, στην διάρκεια σχετικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι σε εσωτερικό χώρο βρίσκονταν δύο πελάτες χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Και στους ίδιους επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα των 300 ευρώ στον καθένα.

Συνολικά στην Κρήτη, από τις 6 το πρωί του Σαββάτου έως τις 6 το πρωί της Κυριακής έγιναν 2.449 αστυνομικοί έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού.

Ανεμβολίαστος πελάτης βρέθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στο Ηράκλειο,  όπου επίσης βεβαιώθηκαν οι ανάλογες παραβάσεις τόσο στον ίδιο όσο και στον υπεύθυνο της επιχείρισης.

Πρόστιμα για μάσκες

Επίσης, στα Χανιά επιβλήθηκαν πρόστιμα σε τρεις υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος γιατί δεν φορούσαν μάσκα και σε δύο πελάτες πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Στο Ρέθυμνο, χωρίς μάσκα εντοπίστηκαν ένας υπάλληλος σούπερ μάρκετ και ένας εργαζόμενος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο Ηράκλειο, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε οχτώ εργαζομένους σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και δύο σε πελάτες ταξί στο Λασίθι.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook