Χανιά | Τον κατηγόρησαν ότι «τα παίρνει» από τον Μυλωνάκη – Τι απαντάει υποψήφιος δήμαρχος Κισσάμου

χανιά-τον-κατηγόρησαν-ότι-τα-παίρνει-1755953

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή ο υποψήφιος δήμαρχος Κισσάμου, Αντώνης Παρτσαλάκης, με την οποία διαψεύδει κατηγορίες που, όπως λέει, εκτόξευσε εναντίον του συνδυασμού του, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δραπανιά ότι φέρεται να χρηματίζεται από τον νυν δήμαρχο Γιώργο Μυλωνάκη.

Ο κ. Παρτσαλάκης, με μια σπουδή που μάλλον δημιουργεί ερωτήματα αντί να τα κλείνει, σπεύδει να διαψεύσει με γραπτή ανακοίνωση στα ΜΜΕ ισχυρισμούς που έγιναν, όπως λέει, σε χώρο εστίασης – κοινώς, αποτελούν αυτό που ονομάζεται κουβέντα καφενείου.

Απαντάει, λέγοντας ότι δεν συμμετείχε ποτέ σε δοσοληψίες ή χρηματισμούς.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Σήμερα 1-9-2023 πρωινές ώρες παρουσία υποψηφίου τοπικού συμβούλου του συνδυασμό μας, σε χώρο εστίασης της Κισσάμου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δραπανιά κ Αντώνης Κοκοτσάκης, ισχυρίστηκε δημόσια ότι εμείς «χρηματιζόμαστε από τον κ. Μυλωνάκη, προκειμένου να ενισχύσουμε την παράταξή του, εάν χρειαστεί στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών».

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν φήμες για αδυναμία συγκρότησης ψηφοδελτίου και κατάρτισης συνδυασμού από πλευράς μας, οι οποίες όπως είναι λογικό, έφτασαν στα αυτιά μας.

Επειδή τελικά οι φήμες αυτές δεν επαληθεύτηκαν και η παράταξη μας κατέθεσε νομίμως και εμπροθέσμως το ψηφοδέλτιο της , επιλέγουν κάποιοι χείριστους και επαίσχυντους τρόπους να αμαυρώσουν την προσπάθειά την οποία κάνουμε για να έχουν οι Κισσαμίτες έναν Δήμο όπως τους αξίζει.

Εμείς όμως κλείνουμε τα αυτιά μας και αποστρέφουμε το βλέμμα μας από αυτές τις μεθοδεύσεις και παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο και το όραμά μας, όμως δεν θα επιτρέψουμε άλλο τη λάσπη και τις αβάσιμες φήμες, που με ανέντιμο τρόπο κάποιοι προσπαθούν να διαδώσουν και να βλάψουν την ομάδα μας.

Δε χρηματιστήκαμε πότε, δε συμμετείχαμε ποτέ σε «συμμαχίες» ούτε δοσοληψίες και συναλλαγές και δεν θα συμμετέχουμε σε πολιτικά παιχνίδια εις βάρος των δημοτών της Κισσάμου.

Συνιστούμε λοιπόν στην νυν και απερχόμενη Δημοτική Αρχή και όσους την απαρτίζουν, να συνεχίσουν να επικεντρώνονται στο πώς θα αναδείξουν το έργο που έγινε επί της θητείας τους, το οποίο παραμένει ανύπαρκτο, όπως αντιλαμβάνονται και οι πολίτες του τόπου.

Με καθαρή συνείδηση, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα δώσει στην Κίσσαμο όσα της αξίζουν και όσα στερείται τόσα χρόνια.

Υποψήφιος δήμαρχος Κισάμου, Παρτσαλάκης Αντώνιος»

Διάψευση από τον Αντώνη Κοκοτσάκη – «Ο κ. Παρτσαλάκης ήδη έχει πάρει λάθος δρόμο»

Στο μεταξύ, το γεγονός διαψεύδει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, Αντώνης Κοκοτσάκης, καλώντας μάλιστα τον κ. Παρτσαλάκη «να ελέγξει την αξιοπιστία, του ή των πληροφοριοδοτών του», χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξει νομική συνέχεια στο θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κοκοτσάκη:

Διαψεύδω κατηγορηματικά την σημερινή καταγγελία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Αντώνη Παρτσαλάκη ως ανυπόστατη. Ο κ. Παρτσαλάκης θα πρέπει να ελέγξει την αξιοπιστία, του ή των πληροφοριοδοτών του γιατί στην συγκεκριμένη συνομιλία υπήρχαν και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες και ίσως έχουμε νομική συνέχεια.

Τον καλώ λοιπόν μέσα στα πλαίσια ενός δημοκρατικού προεκλογικού αγώνα να αλλάξει τακτική γιατί ήδη έχει πάρει λάθος δρόμο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook