Χανιά | Τον Καλογερή επισκέφθηκαν μέλη του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος του Παγκόσμιου Συνδέσμου φίλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

χανιά-τον-καλογερή-επισκέφθηκαν-μέλη-1619755

Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή πραγματοποίησε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου αποστολή του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος (με έδρα τα Χανιά) του Παγκόσμιου Συνδέσμου Φίλων Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Ιωάννη Περράκη, την Γενική Γραμματέα Μαρία Τωμαδάκη και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Άγγελο Γούναρη.

Το δελτίο τύπου του Ελληνικού Τμήματος του Παγκόσμιου Συνδέσμου Φίλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών αναφέρει:

«Στη συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα συμμετείχε επίσης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Γύπαρης τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την διαρκή συμπαράσταση στον Συνδεσμό μας.

Ο κ. Καλογερής ενημερώθηκε για την ίδρυση και τους σκοπούς του Συνδέσμου, που αποτελείται από εν ενεργεία και εν αποστρατεία μέλη σωμάτων ασφαλείας, καθώς και πολίτες που αγαπούν και στηρίζουν το έργο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και της Ελληνικής Αστυνομίας γενικότερα, επικεντρώνοντας στις πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητές του.

Η φιλία του αστυνομικού κόσμου μέσω του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος του Παγκοσμίου Συνδέσμου φίλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κάτω από την ομπρέλα της αλληλεγγύης της ανιδιοτελούς φιλίας, της συνεργασίας και της αλληλοϋποστήριξης, που επεκτείνεται και στους εν ενεργεία Στρατιωτικούς και στους πολίτες συνανθρώπους μας, είναι ο πυρήνας και η γέφυρα που ενώνει τους συναδέλφους αστυνομικούς και πολίτες χωρίς εδαφικά σύνορα και διακρίσεις και το σημαντικότερο χωρίς πολιτικές και συνδικαλιστές αναφορές και εξαρτήσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων αναφέρθηκε στις δυνατότητες συνεργασίας του Συνδέσμου με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων καθώς και στη διάθεση, για στήριξη του πολιτιστικού και κοινωνικού έργου που επιτελεί.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, για την ιδιαίτερη τιμή φιλοξενίας στο γραφείο του, τα καλά του λόγια αλλά και την υπόσχεση αμέριστης στήριξης του Συνδέσμου μας.

«Solidarity and Friendship»

«Αλληλεγγύη και Φιλία» ».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook