Χανιά | Τον Καλογερή επισκέφθηκαν εκπρόσωποι της ομάδας TUCer του Πολυτεχνείου Κρήτης

χανιά-τον-καλογερή-επισκέφθηκαν-εκπρ-1438117

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκαν σήμερα, Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, εκπρόσωποι της ομάδας TUCer (Technical University of Crete eco racing) του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Τα μέλη της ομάδας, Μαρινίκη Σκανδαλάκη, φοιτήτρια 2 ου έτους στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Χρήστος Σταματόπουλος, φοιτητής 4 ου έτους στην ίδια σχολή και Βασίλειος Μαντέλος, φοιτητής 4 ου έτους στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, ευχαρίστησαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την υποστήριξη με την προμήθεια και παραχώρηση ειδικού εξοπλισμού, που καθιστά την Περιφέρεια Κρήτης ασημένιο χορηγό της ομάδας.

Ο εξοπλισμός αυτός θα συνδράμει στο έργο της ομάδας που αφορά στο σχεδιασμό και την κατασκευή πρωτότυπου ηλεκτρικού οχήματος χαμηλής κατανάλωσης και μηδενικών ρύπων, που χρησιμοποιεί ως καύσιμο υδρογόνο.

Ο κ. Καλογερής αναφερόμενος στην πολύχρονη εμπειρία της ομάδας TUCer του Πολυτεχνείου Κρήτης στο σημαντικό αυτό τομέα, τους συνεχάρη για τις κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις και αγωνιστικές επιτυχίες που έχουν σημειώσει και οι οποίες δεν προβάλλουν μόνο τις Σχολές τους και το Ίδρυμα, αλλά και τον τόπο μας γενικότερα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook