Χανιά | To zarpanews.gr σε παιδικές χαρές που φωνάζουν «κίνδυνος-θάνατος» – Σπασμένες κούνιες, βίδες και ξύλα παντού… | Photos

χανιά-to-zarpanews-gr-σε-παιδικές-χαρές-που-φωνάζο-1436660

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με τον σοβαρό τραυματισμό της 8χρονης, σε παιδική χαρά της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής. Το κοριτσάκι χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο καθώς αποκολλήθηκε το δάχτυλό της, κάνοντας τσουλήθρα. Μία βόλτα στο πάρκο, εκεί που θα έπρεπε να νιώθει ελεύθερη, να παίξει και να ευχαριστηθεί κάθε λεπτό ανεμελιάς, κατέληξε να είναι η πιο τραυματική εμπειρία στη ζωή της.

Δυστυχώς, δεν είναι μόνο εκείνο το πάρκο της Θεσσαλονίκης που δεν φροντίστηκε. Το zarpanews.gr, επισκέφθηκε πάρκα των Χανίων και εντόπισε πολλά σημεία – παγίδες για μικρά παιδιά (αλλά και για μεγάλους)!

Στάση 1η: Παιδική χαρά στην οδό Γιαμπουδάκη (Δικαστήρια)

Η κατάσταση στο πάρκο πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο, στην οδό Γιαμπουδάκη παραμένει τραγική, τρία χρόνια μετά την ολική καταστροφή του. Ο φωτογραφικός φακός του zarpanews.gr κατέγραψε βίδες να προεξέχουν κάτω από τα παγκάκια, σπασμένοι κορμοί, πεταμένα ξύλα και άλλα αιχμηρά αντικείμενα σκόρπια παντού.

Στάση 2η – Παιδική χαρά Αγίου Ιωάννη 

Σπασμένες αλυσίδες στις κούνιες, ρίζες δέντρων, κορμοί και σωλήνες που προεξέχουν και παλιά πλέον βιομηχανικά δάπεδα τα οποία χρειάζονται αντικατάσταση βρίσκονται στην παιδική χαρά του Αγίου Ιωάννη…

Στάση 3η: Παιδική χαρά στη περιοχή Κουμπελή 

Στην παιδική χαρά του Κουμπελή, βρήκαμε σπασμένα παγκάκια, σπασμένες κούνιες αλλά και τεράστιες πέτρες στη μέση του πάρκου!

Στάση 4η: Πάρκο Γεωργιάδη (Φράγκικο)

Η σκουριά κυριαρχεί στο πάρκο Γεωργιάδη, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, ενώ επικίνδυνα σημεία – που δεν μπορεί κανείς να διακρίνει με την πρώτη ματιά – υπάρχουν σε όλο το μέρος. Όπως τη βρύση με τις βίδες να προεξέχουν αλλά και λάστιχα στη μέση του πάρκου.

Στάση 5η: Στο πάρκο Γεωργιάδη, υπάρχει μία ακόμη μικρή παιδική χαρά. Σπασμένοι φράκτες, πεταμένοι στο πάτωμα με βίδες να «φωνάζουν» προσοχή!

Στάση 6η: Παιδική χαρά Παχιανών 

Δυόμιση μήνες μετά από ακόμα ένα ρεπορτάζ του zarpanews.gr (δείτε εδώ) στην παιδική χαρά Παχιανών όλα έχουν μείνει ίδια. O τσιμεντένιος στύλος ακόμα στη θέση του στέκει… αγέρωχος! Ούτε τα χόρτα έχουν κόψει, ούτε τα σκουπίδια έχουν μαζέψει, ούτε το βιομηχανικό δάπεδο έχουν αλλάξει.

Στάση 7η: Πάρκο Αγοραστάκη (οδός Νικηφόρου Φωκά)

Βάλτος… Ωραία η πρασινάδα, τι θα γίνει όμως εάν κάποιο ερπετό ξετρυπώσει και γίνει το κακό;!  Αν και καινούριο το πάρκο, τη σπασμένη του την κούνια την έχει! Α… και μία κοτρόνα. Θα έπρεπε ήδη να έχει αφαιρεθεί από το σημείο.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | To zarpanews.gr σε παιδικές χαρές που φωνάζουν «κίνδυνος-θάνατος» – Σπασμένες κούνιες, βίδες και ξύλα παντού… | Photos

  1. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να πάρει τον υπεύθυνο του δήμου κανα τηλέφωνο φαντάζομαι δεν υπάρχει σε αυτήν την πόλη ετσι?
    Αδιαφορία για ολα άλλα έρχεται η ώρα σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook