Χανιά | Το ξεπάτωσε το δέντρο… Τροχαίο τα ξημερώματα στην Ακρωτηρίου | Photos

χανιά-το-ξεπάτωσε-το-δέντρο-τροχαίο-1505793

Τροχαίο ατύχημα είχε ένας νεαρός, τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Χανιά. Περίπου στις 4:30, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και ενώ κινείτο στη διασταύρωση Δαγκλή – Ακρωτηρίου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και καρφώθηκε πάνω στο δέντρο.

Ευτυχώς, ο νεαρός δεν τραυματίστηκε και ευτυχώς, δεν περνούσε πεζός!Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης της περιοχής, αναφέρουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ατύχημα σε εκείνο το σημείο, ενώ αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν επισημάνει την επικινδυνότητα του δρόμου και έχουν αιτηθεί στη δημοτική αρχή ώστε να τοποθετηθούν κολωνάκια.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Το ξεπάτωσε το δέντρο… Τροχαίο τα ξημερώματα στην Ακρωτηρίου | Photos

  1. Πρόκειται για διασταύρωση καρμανιόλα όπου η παραβίαση κόκκινου είναι καθημερινό φαινόμενο. Είναι τέτοια η ταχύτητα που ανεβοκατεβαίνουν τα οχήματα που δεν υπολογίζουν τα φανάρια!!! Κάνεις το σταυρό σου εξερχόμενος με πράσινο από την Δαγκλή να μην σε μαζέψουν!! Πρέπει να μπουν οπωσδήποτε σαμαράκια αρκετά μέτρα πριν και να φτιαχτεί κυκλικός κόμβος στην θέση των φαναριών. Να περιφράξουν τα πεζοδρόμια με προστατευτικά κάγκελα υψηλής ασφάλειας. Πρέπει με κάθε τρόπο να μειώνεται η ταχύτητα!!
    Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς και ελπίζουμε ως κάτοικοι της περιοχής ο Δήμος να πράξει τα δέοντα πριν φτάσουμε στο σημείο να μετράμε νεκρούς…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook