Χανιά | Το… βιολί της η Λαϊκή – Απαράδεκτες εικόνες και δυσωδία στην πόλη

χανιά-το-βιολί-της-η-λαϊκή-απαράδεκ-872635

Για μια ακόμη φορά το πέρασμα της υπαίθριας Λαϊκής από δρόμο των Χανίων άφησε πίσω του εικόνες ντροπής για την πόλη μας και έντονη αγανάκτηση στους κατοίκους.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr από τη λαϊκή στη Μανουσογιαννάκηδων, xαρτοκούτες και καφάσια παρατημένα από εδώ και εκεί, σκουπίδια από ζαρζαβατικά, φρούτα και άλλα υπολείμματα των πάγκων, αλλά και λεκέδες στο οδόστρωμα είναι μερικά από τα πολλά που συναντούν οι περαστικοί και οι τουρίστες στα Χανιά, λίγες ώρες μετά από κάθε λαϊκή.

Ακόμη και οι ίδιοι οι παραγωγοί, που θα όφειλαν να είναι πιο υπεύθυνοι στα θέματα καθαριότητας, δεν τηρούν ούτε τα… προσχήματα. Αδιαφορώντας προκλητικά για το ενοχλητικό  θέαμα και τη δυσοσμία που αποπνέει ο τόπος, το εδώ και λίγες ώρες «πόστο» τους, τείνει να μετατραπεί σε εστία μολύνσεως, με απρόβλεπτες ενδεχομένως συνέπειες για τη δημόσια υγεία.

Ασφαλώς όμως και τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου θα έπρεπε ιδιαίτερα στους δρόμους που γίνονται οι λαϊκές στα Χανιά, να φροντίζουν άμεσα για την σωστή καθαριότητα του χώρου και του οδοστρώματος, ώστε να αποφεύγονται εικόνες της πόλης μας που θυμίζουν σκουπιδότοπο.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Το… βιολί της η Λαϊκή – Απαράδεκτες εικόνες και δυσωδία στην πόλη

  1. Eιναι πολυ απλο το κανετε και θεμα και δε λυνεται κιολας , προστιμο σε ολους τη 1η φορα , την επομενη επισης σε ολους πολλαπλασιο…και θα σου πω εγω αν στρωσουν ή οχι?! Και του διπλα θα καθαριζουν οχι μονο τα δικα τους! Αλλα που …!?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook