Χανιά | Το τελευταίο «αντίο» στα παιδιά που χάθηκαν στο φρικτό τροχαίο στην Κίσσαμο

χανιά-το-τελευταίο-αντίο-στα-παιδιά-1479943

Κηδεύονται τα δύο άτυχα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο που έγινε στην Κίσσαμο, στα Τοπόλια, στα Χανιά (δείτε ΕΔΩ).

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι της Κυριακής, μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα του ΕΚΑΒ από τα Χανιά και ένα ασθενοφόρο από τη Κίσσαμο για να μεταφέρει τους τραυματίες στο νοσοκομείο Χανίων.

Θύματα του δυστυχήματος ήταν ένας 23χρονος και μια 14χρονη, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει μια 23χρονη στο νοσοκομείο Χανίων.

Οι οικογένειες των δύο θυμάτων, που έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή, είναι απαρηγόρητες και σε κλίμα απόλυτου πένθους αναμένεται να οδηγήσουν τους αγαπημένους τους στην τελευταία τους κατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κηδείες των δύο παιδιών θα γίνουν την Τρίτη και την Τετάρτη.

Ειδικότερα, η κηδεία του 23χρονου θα γίνει στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης στον Ι. Ν Αγίου Αντωνίου στο Κακοδίκι Σελίνου, όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ της άτυχης 14χρονης στις 10 το πρωί της Τετάρτης στην Κάνδανο, οπότε θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ι.Ν της Αναλήψεως, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Μιχαήλ Αρχαγγέλου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook