Χανιά | «Το σωματείο μας έκανε έργο» – Τι συζήτησαν οι διανομείς στην εκλογοαπολογιστική τους συνέλευση | Video + Photos

χανιά-το-σωματείο-μας-έκανε-έργο-τ-1473899

Θετικά αποτίμησε το έργο του σωματείου διανομέων Χανίων, ο πρόεδρός του Γιώργος Εμμανουηλίδης, στο πλαίσιο της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Εργατικό Κέντρο Χανίων. Ο κ. Εμμανουηλίδης τόνισε πως οι διανομείς πρέπει να είναι ενωμένοι

«Το σωματείο μας έκανε έργο. Το είδαμε και με την υπόθεση των εργαζομένων της efood. Όταν όλοι οι εργαζόμενοι ενωθήκανε και βγήκανε στους δρόμους, είχανε νίκες. Επίσης, ήταν προς την σωστή κατεύθυνση οι κινήσεις αλληλεγγύης προς συναδέλφους που κάναμε και θεωρώ ότι είχε ένα επιτυχημένο έργο το σωματείο μας. Σαφώς και υπήρχαν αδυναμίες. Στόχος μας είναι να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά, ακόμα πιο γρήγορα, πιο στοχευμένα, έτσι ώστε να υπάρχουνε και νίκες», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο κ. Εμμανουηλίδης.

Οι ανεξάρτητοι διανομείς, συσπειρώθηκαν στο σωματείο, προκειμένου να παλέψουν για καλύτερες συνθήκες εργασίας, διεκδικώντας την ένταξη του κλάδου στα βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα, συλλογικές συμβάσεις εργασίας και καταπολέμηση της μαύρης εργασίας και της υποασφάλισης.

Το σωματείο διανομέων Χανίων αριθμεί σήμερα 110 μέλη ενώ συνολικά οι διανομείς που εργάζονται στην πόλη είναι πάνω από 300.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook