Χανιά | Το Σάββατο θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Χαλέπα – Πάρτι για μικρούς και μεγάλους από το «Κύτταρο»

χανιά-το-σάββατο-θα-ανάψει-το-χριστουγ-1583475

Σε εορταστικούς ρυθμούς έχει μπει και η Χαλέπα. Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Ευαγγελίστριας στις 6 το απόγευμα, όπως ανακοινώνει το Κύτταρο Χαλέπας ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιούνται δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

«Το Κύτταρο Χαλέπας σας προσκαλεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00μ.μ.,στην πλατεία Ευαγγελιστρίας για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, σε μια εκδήλωση που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

“Το τρενάκι του Άη Βασίλη θα ξεκινήσει τη βόλτα του στους δρόμους της Χαλέπας, από την πλατεία, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία σε όλους!

Ο Άι Βασίλης θα περιμένει να φωτογραφηθεί μαζί σας. Το ξωτικό από το Βόρειο Πόλο θα μας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές γέλιου με Μαγικά-ακροβατικά-μονοροδο-σχοινοβασία».

Θα ακολουθήσει πάρτυ με μουσική, χορούς από ποντιακό συγκρότημα και πολλά κεράσματα για όλους, ζεστά ροφήματα και γλυκά!

Παράλληλα θα λειτουργεί Bazzar με γιορτινές κατασκευές από ομάδα Νηπιαγωγών και από γονείς του 11ου Δημοτικού Σχολείου. Η γιορτινή ατμόσφαιρα και η καλή διάθεση θα περισσεύει για άλλη μια χρονιά στη Χαλέπα!

»

 

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Το Σάββατο θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Χαλέπα – Πάρτι για μικρούς και μεγάλους από το «Κύτταρο»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook