Χανιά | Το Santa Run έδωσε τα χρήματα – Δείτε πόσα παίρνει κάθε ίδρυμα | Photos

χανιά-το-santa-run-έδωσε-τα-χρήματα-δείτε-πόσ-837392

«Έκλεισε» και επίσημα ο κύκλος του Santa Run 2018, με την διοργάνωση να επιτελεί το έργο και τον αρχικό σκοπό της, ενισχύοντας με τα έσοδά της τέσσερα ιδρύματα της πόλης, τον «Ορίζοντα», το ΚΗΦΑΑΜΕΑ, την «Μεγαλόχαρη» και την ΕΛΕΠΑΠ..

Το ποσό που συγκεντρώθηκε για τα σωματεία έφτασε τις 40.000€, που μοιράστηκαν ισόποσα σε εκδήλωση σήμερα στην αντιπεριφέρεια Χανίων, παρουσία φορέων, εκπροσώπων των ιδρυμάτων και εθελοντών.Σε δηλώσεις του, ο Νεκτάριος Ξανθουδάκης, πρόεδρος του ΔΣ του Santa Run, ευχαρίστησε κάθε πολίτη που βοήθησε την διοργάνωση να έρθει εις πέρας: «Σήμερα ο απολογισμός γίνεται με την απόδοση των χρημάτων, τα οποία δεν είναι πολλά, είναι όμως μια μικρή βοήθεια για τα σωματεία και τα παιδιά που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη.Κάθε σωματείο ξέρει τις ανάγκες των παιδιών, που έχουν ή κάποιας μορφής αναπηρία ή προβλήματα καρκίνου. Οι θεραπείες είναι πάρα πολύ ακριβές και τα χρήματα από εμάς είναι ένα μικρό δώρο για την προσπάθεια των σωματείων.

Ευχόμαστε του χρόνου να κάνουμε ένα ακόμα μεγαλύτερο Santa Run και όλη η πόλη να κατέβει κάτω με όλους εμάς.»Ο Γιάννης Γιαννακάκης τους ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, ενώ σχολίασε οτι το Santa Run τελειώνει ουσιαστικά σήμερα, με την απόδοση των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στα 4 σωματεία της πόλης, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο που ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη.Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, επισήμανε την ευαισθησία όσων είχαν την σκέψη να κάνουν αυτή τη διοργάνωση και με αυτό το σκοπό: «Σκέφτηκαν μία γιορτή, μέσω της οποίας ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει σωματεία και οργανώσεις που προσφέρουν έργο στον τόπο μας. Από πλευράς μας, από την πρώτη στιγμή, ατομικά αλλά και ως περιφερειακή ενότητα αγκαλιάσαμε την ιδέα. Μακάρι κάποια στιγμή ο τόπος μας να μην έχει ανάγκη να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις για να ενισχύονται οι κοινωνικές ομάδες. Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα όμως, είναι καθήκον μας να βοηθάμε με αυτούς τους τρόπους τους συμπολίτες μας.Η Ελευθερία Αλιφιεράκη, εκπροσωπώντας τον Δήμο Χανίων, ανέφερε οτι: «μια τέτοια διοργάνωση θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας, ώστε να ακολουθήσουν και άλλες. Μια διοργάνωση με τέτοιο σκοπό, για τα ιδρύματα που γνωρίζουμε οτι κάνουν σπουδαία δουλειά, θα πρέπει κάθε χρόνο να αγκαλιάζεται και να ενισχύεται.

Ο Δήμος Χανίων στέκεται δίπλα σε αυτές τις προσπάθειες, ενώ ελπίζουμε του χρόνου να διπλασιαστούν οι Αϊ-Βασίληδες και να περάσουν μηνύματα αλληλεγγύης, που στην πόλη των Χανίων υπάρχει και περισσεύει.»

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Το Santa Run έδωσε τα χρήματα – Δείτε πόσα παίρνει κάθε ίδρυμα | Photos

  1. ΑΓΑΠΗΤΟ SANTA RUN ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ, ΟΡΦΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΟΥ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Η ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΧΙΑΝΩΝ ΧΑΝΙΩΝ!
    ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
    ΓΑΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
    MSC ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ
    ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook