Χανιά | Tο… ρισκάρουν Βρετανοί τουρίστες! Δείτε τα στοιχεία των αφίξεων

Μπορεί να έχει επιβληθεί καραντίνα σε όσους επιστρέφουν από την Ελλάδα στη Μεγάλη Βρετανία, οι αφίξεις όμως Βρετανών επισκεπτών στα Χανιά δεν έχουν σταματήσει εντελώς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία ήταν ήδη γνωστό πως από την επομένη θα υπήρχε καραντινα, στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” των Χανίων προσγειώθηκαν τρεις πτήσεις, μια της Easyjet από το Λονδίνο με 111 επιβάτες και δύο της Ryanair, με 96 επιβάτες από το Μπέρμιγχαμ και 117 επιβάτες από το Μάντσεστερ.

Όσο για τις 9 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία ίσχυε η καραντίνα, οι πτήσεις στο αεροδρόμιο των Χανίων από τη Μ. Βρετανία ήταν τέσσερις, με τις τρεις να είναι από το Λονδίνο με συνολικά 275 επιβάτες και 3 νήπια. Υπήρξε και μια πτήση από την Ιρλανδία, με 149 επιβάτες και 1 νήπιο.

Για τις 10 Σεπτεμβρίου υπήρχαν δύο προγραμματισμένες πτήσεις προς τα Χανιά από τη Μ. Βρετανία.

Είναι προφανές ότι αυτές οι αφίξεις δεν συγκρίνονται με εκείνες πριν τα μέτρα, αλλά είναι ενδεικτικό του γεγονότος ότι υπάρχουν Άγγλοι τουρίστες που, έστω και μεμονωμένα, δίνουν μια ευκαιρία στα Χανιά, αψηφώντας την καραντίνα της επιστροφής.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ