Χανιά | To «Κύτταρο» Χαλέπας στην Εβδομάδα Κινητικότητας με μία δράση για όλα τα παιδιά!

χανιά-to-κύτταρο-χαλέπας-στην-εβδομά-1285376

Το «ΚΥΤΤΑΡΟ» Χαλέπας συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων, την Τετάρτη 22/9/21 από τις 5.00 μ.μ. έως 8.00 μ.μ. στην οδό Ν. Φωκά (Ωδείο Χανίων), διδάσκοντας τον Εθελοντισμό.

Αναλυτικά η πρόσκληση της εκδήλωσης παρακάτω:

«Σας προσκαλούμε να γευτείτε, έστω και για λίγο, την μαγεία της προσφοράς μέσα από δράσεις που οργάνωσαν τα Μέλη του Κυττάρου Χαλέπας, μέσα από την Τέχνη.

Η εικαστικός κ. Λαμπρινή Μποβιάτσου έφτιαξε με τους μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, το Παιχνίδι της Προσφοράς του Κυττάρου, όπου ρίχνοντας το ζάρι της Μονόπολης (δεν θα αγοράζετε, αλλά θα προσφέρετε πράγματα).

Επίσης θα χαρείτε τα ζωγραφικά έργα των μαθητών με θέμα τον εθελοντισμό και θα θαυμάσετε μαμάδες και παιδιά του 11ου Δημοτικού–Νηπιαγωγείου Χανίων, που θα φορέσουν το πιο ζεστό τους χαμόγελο, καθώς και με το περίσσευμα της καρδιάς τους και αγοράζοντας τα σχετικά υλικά, θα κατασκευάζουν κοσμήματα, για να συγκεντρώσουν χρήματα, που θα πάνε για καλό σκοπό.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Τετάρτη το απόγευμα (5.00-8.00), στην οδό Ν. Φωκά, κρατώντας τρόφιμα μακράς διάρκειας ή χαρτικά ή σχολικά είδη ή παιχνίδια ή βρεφικά είδη, για να ενισχύσουμε φορείς της πόλης μας, είτε παίζοντας, είτε στηρίζοντας τις κατασκευές των μικρών μελών του ΚΥΤΤΑΡΟΥ Χαλέπας.

Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ διδάσκεται και διδάσκει, γιατί ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ δεν γεννιέσαι.…αλλά γίνεσαι!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook