Χανιά | «Το Power Pass είναι μία κοροϊδία» – Διαμαρτυρία για την ακρίβεια έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ | Photos+Video

χανιά-το-power-pass-είναι-μία-κοροϊδία-διαμ-1486716

Διαμαρτυρία κατά της ακρίβειας, πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ, σωματεία και φορείς των Χανίων.

«Ένας πρώτος σταθμός είναι η ΔΕΗ. Μας ενδιαφέρει αυτή η ζύμωση με τους συμπολίτες μας που έρχονται εδώ από το πρωί. Θα αφήσουμε υπόμνημα στη διοίκηση χωρίς να έχουμε ψευδαισθήσεις ότι μετά από αυτό θα αλλάξει κάτι. Γνωρίζουμε πραγματικά ότι αυτό που θα αλλάξει και μπορεί να κοντράρει τις εξελίξεις είμαστε εμείς» δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου επισιτισμού στα Χανιά, Σήφης Αποστολάκης.

«Θεωρούμε ότι αυτό που έχει φανεί από το πρωί με το Power Pass είναι μία κοροϊδία. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει κάτι ή να απαλύνει τον πόνο στην τσέπη του καθενός μας»

«Βλέποντας ότι έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο χειμώνα δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις δηλώσεις του υπουργού τουρισμού στην γερμανική εφημερίδα αλλά και του Δημάρχου Χανίων στο κάλεσμά τους προς τους Γερμανούς συνταξιούχους να ‘ρθουν στα Χανιά να ζήσουν τον χειμώνα. Λέμε σε αυτούς τους δύο ανθρώπους να μείνουν αυτοί στο σπίτι τους τον χειμώνα χωρίς θέρμανση. Εμείς το ζήσαμε και φέτος, το ζούμε κάθε χειμώνα». δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook