Χανιά | Το ‘πε και το ‘κανε ο παπα-Δημήτρης – Πλήθος πιστών στα Κατσιφαριανά, ούτε λόγος για μέτρα | Video+Photos

χανιά-το-πε-και-το-κανε-ο-παπα-δημήτρ-1160531

Δεκάδες πιστοί βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, στα Κατσιφαριανά Χανίων, στη |Θεία Λειτουργία για τη γιορτή των Θεοφανείων.

Όπως είχε προαναγγείλει ο εφημέριος της ενορίας, π. Δημήτριος Κοκολινάκης, ο οποίος είχε στείλει επιστολές σε Εισαγγελέα και Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων, όπου δήλωνε μεταξύ άλλων ότι «ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ νά ύπακούσω σέ παράνομες, άντισυνταγματικές καί άντιχριστιανικές «έντολές», πού προσβάλλουν τόσο έμάς ώς πρόσωπα-χριστιανούς, όσο καί τήν ίδια τήν πίστη μας καί τόν Θεό, καί ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΕΧΩ άπό τήν τέλεση τών Άκολουθιών, τή Θεία Κοινωνία καί τό Μέγα Άγιασμό, κατά τίς ήμέρες αύτές τού Άγίου Δωδεκαημέρου, καί όχι μόνο» (δείτε όλη την επιστολή ΕΔΩ), ο ναός άνοιξε για τους πιστούς κανονικά.

Ταυτόχρονα όμως, παρατηρήθηκε και έντονος συνωστισμός στην είσοδο του ναού, με δεκάδες ανθρώπους να μην τηρούν αποστάσεις, ενώ πολλοί από αυτούς δεν φορούσαν ούτε μάσκες, όπως μπορεί να γίνει διακριτό από το βίντεο και τις φωτογραφίες του zarpanews.gr.

Κάποια στιγμή, έξω από τον ναό εμφανίστηκε αστυνομικό όχημα, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια παρέμβαση για τον συνωστισμό, τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα το zarpanews.gr βρισκόταν στο σημείο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

zarpanews.gr

8 thoughts on “Χανιά | Το ‘πε και το ‘κανε ο παπα-Δημήτρης – Πλήθος πιστών στα Κατσιφαριανά, ούτε λόγος για μέτρα | Video+Photos

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Η ΕΝΔΟΞΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ.
    Ο ΚΟΡΟΝΙΟΣ -ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ- ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ Η ΕΝΔΟΞΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΧΛΩΤΟ ΚΛΑΡΙ.

  2. Μήπως να σκεφτουμε ότι αξίζει να μείνουμε κανα μηνα ακόμα μέσα, να αμωλησουμε τους ψεκασμένους χριστιανοταλιμπαν να κολλήσουν και να μας χαιρετήσουν?

  3. Καστ (με σειρά εμφάνισης):
    άρκαλοι, βούγια, μούσκαροι, λασπόχοιροι, πρόβατα, γίδια.
    Γκέστ (για να μη ξεχνιόμαστε): Αρτέμης-υπερτοπικό κύτταρο αναφοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook