Χανιά | Το όνομα του Μανώλη Σκουλάκη στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου: Την Παρασκευή η τελετή | Photo

χανιά-το-όνομα-του-μανώλη-σκουλάκη-στο-911597

Την απόφαση για ονοματοδοσία του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου στη μνήμη του Μανώλη Σκουλάκη, πήρε ομόφωνα το απόγευμα της Πέμπτης το δημοτικό συμβούλιο Χανίων κατά την τελευταία του συνεδρίαση στη λήξη της θητείας του (δείτε ΕΔΩ).

Όπως είχε αποφασιστεί και από την προηγούμενη έκτακτη συνεδρίαση μετά το θάνατο του Χανιώτη πολιτικού Μανώλη Σκουλάκη, το όνομά του θα δινόταν σε κάποιο δρόμο, πλατεία ή δημοτικό κτήριο, με την τωρινή εισήγηση του Δημάρχου να προτείνει την ονοματοδοσία του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου, που φιλοξενεί τις δύο ΤΟΜΥ Χανίων, έργο που είχε ταυτιστεί στο πρόσωπο του ως Δημάρχου Χανίων.

Τα αποκαλυπτήρια πλακέτας αφιερωμένης στη μνήμη του εκλιπόντος τέως Υπουργού, Βουλευτή, Δημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, θα πραγματοποιηθούν αύριο, Παρασκευή 23/8/2019, στις 12.00, στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου – Τοπικές  Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ), σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Δήμου Χανίων.Το δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα ενέκρινε τη συγκεκριμένη πρόταση, με την Νάνσυ Αγγελάκη να αναφέρει ότι η συγκεκριμένη πρόταση δεν ανταποκρίνεται απολύτως μεν στο έργο και την προσωπικότητα του, είναι όμως ενδεικτική της δράσης του. Παράλληλα, πρότεινε εκ νέου να δοθεί το όνομα του εκλιπόντα και στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων, που όπως είπε είναι γνωστό πόσο πάλεψε για να περιέλθουν στον Δήμο Χανίων.

Οι υπόλοιπες παρατάξεις ωστόσο θεώρησαν ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνει μια τέτοια κίνηση και μετέβαλλαν τη συζήτηση του σε μελλοντικό συμβούλιο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook