Χανιά | Το μήνυμα του προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στέλιου Ζερβάκη για τη νέα σχολική χρονιά

φωτό αρχείου

Ευχές για καλή σχολική χρονιά και από τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων κ. Στέλιο Ζερβάκη.

Στο μήνυμα του, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο κ. Ζερβάκης σημειώνει:

«Το νέο μας ταξίδι ξεκινάει σήμερα! Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Νομού μας, μια όμορφη, δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά!

Το σχολείο είναι ο οδηγός για τη γνώση, καλλιεργεί την ψυχή, διαπλάθει την προσωπικότητα, είναι αρωγός και συνοδοιπόρος στην υλοποίηση των προσδοκιών και των ονείρων! Προϋποθέτει όμως σεβασμό, ευαισθησία και κυρίως μεγάλη προσπάθεια για να δοθεί η δυνατότητα στο σχολείο να αποδώσει τους καρπούς του.

Το δικό μας το χρέος είναι να δημιουργούμε και να προσφέρουμε τις απαραίτητες συνθήκες ώστε οι μαθητές και οι μαθήτριες να αποκτήσουν όχι μόνο την καλύτερη δυνατή μόρφωση μέσα στο σχολείο, αλλά παράλληλα να φροντίζουμε η πορεία τους αυτή να είναι γεμάτη από χαρά και αγάπη για τη γνώση, τη συμμετοχή, την αλληλεγγύη.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, μαθητές εκπαιδευτικοί, γονείς, πολιτεία, φορείς να συμβάλλουμε στην πυροδότηση των ονείρων μας!

Κι ας μας συνοδεύει και σ’ αυτό το φετινό μας ταξίδι η ρήση του Πλούταρχου: «Το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει, αλλά μια φωτιά που πρέπει να ανάψει»

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Στέλιος Ζερβάκης

Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Νομού Χανίων»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ