Χανιά | «Το Μαϊάμι του κ. Κουκιανάκη» – Εικόνες «φαβέλας» στον δρόμο προς Αλμυρίδα | Photos

χανιά-το-μαϊάμι-του-κ-κουκιανάκη-ε-1554547

Για ένα μεγάλο σκουπιδότοπο στον δρόμο προς την Αλμυρίδα κάνει λόγο ο Πέτρος Μπενάκης, δημοτικός σύμβουλος Αποκόρωνα «Αποκόρωνας Ενότητα Ελπίδα και Προοπτική». Ο κ. Μπενάκης «κρούει τον κώδωνα» στον δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη, με σκοπό να παρέμβει σε αυτό το θλιβερό θέαμα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τα μέσα που φιλοξενούν τις αναρτήσεις μου, βοηθούν έτσι να διορθωθούν κάποια θέματα που απασχολούν τους Αποκορωνιότες. Ήδη τις προηγούμενες μέρες φτιάχτηκε το σπάσιμο του αγωγού στην Κερά, μετά από σχεδόν δύο χρόνια και ασφαλτοστρώθηκε η λωρίδα του δρόμου, μετά από 6 μήνες.

Επειδή όμως τα προβλήματα στον Αποκόρωνα είναι βουνό, η αδράνεια του κ. Κουκιανάκη δεδομένη και επειδή η ανοχή είναι συνενοχή, θεωρώ χρέος μου να παρουσιάζω ότι χρήζει παρέμβασης. Ο χώρος στις φώτο είναι στην είσοδο της Αλμυρίδας. Ξεκίνησε σαν περιφραγμένος χώρος με κάδους, σε μία γωνία και η εξέλιξη είναι αυτή. Έρχονται κατά διαστήματα από το δήμο τα αδειάζουν αλλά περάσαμε μια σεζόν έτσι.

Το ΜΑ’Ι’ΑΜΙ του κ. Κουκιανάκη. Αυτό θυμίζει Φαβέλα. Άσε τις φαμφαρόζικες εκφράσεις Δήμαρχε και δες πως θα διορθώσεις τα προβλήματα που άφησες και γιγαντώθηκαν επί των ημερών σου. Και μιας και βρισκόμαστε στην Αλμυρίδα. Το 2009 επί δήμου Βάμου, φτιάχτηκε από την Νομαρχία, ήσασταν αντινομάρχης, η γέφυρα μέσα στην Αλμυρίδα. Έχουν περάσει 12-13χρόνια από τότε, δεν είδατε την ανάγκη να διαπλατυνθεί το τμήμα από τη γέφυρα μέχρι τη διασταύρωση προς Γαβαλοχώρι. Είναι είσοδος της περιοχής Πλάκας, Κόκκινου Χωριού κτλ. Μιλάμε για 50 μέτρα επικίνδυνου σημείου.

Με την αδράνειά σας η περιοχή υποβαθμίζεται. Θυμάμαι τις φώτο, που τελευταία έχετε κάνει βίωμα, για τον βιολογικό, αλήθεια που βρίσκεται το θέμα; Όποιος διάβαζε πίστευε ότι (όπως το καταδυτικό πάρκο) ξεκινά. Από που να ξεκινήσει και που να φτάσει κανείς με την αδράνεια σας, αμιάντο στην ύδρευση, δημοτική οδοποιία, καλές οι αναρτήσεις σας για τον αυτοθαυμασμό σας, αλλά τα προβλήματα τρέχουν.

Είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθεί λύση. Δεν γίνεται να ανεχόμαστε άλλο την υποβάθμιση του τόπου».

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | «Το Μαϊάμι του κ. Κουκιανάκη» – Εικόνες «φαβέλας» στον δρόμο προς Αλμυρίδα | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook