Χανιά | Το Ίδρυμα «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα επισκεφθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» θα αναγορεύσει την Α.Ε. την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε Επίτιμη Πρόεδρο και Εταίρο του Ιδρύματος, για την προσωπική της διαδρομή ως κορυφαίας δικαστικής λειτουργού σε ένα θεσμό που συνδέθηκε στενά με το μεταρρυθμιστικό έργο του Ελευθερίου Βενιζέλου, την ενεργό συμμετοχή και την ουσιαστική προσφορά της στο επιστημονικό έργο του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 (μεσημέρι) στην έδρα του Ιδρύματος στη Χαλέπα Χανίων και η συμμετοχή στην εκδήλωση θα είναι κατόπιν προσωπικής προσκλήσεως.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σύντομη προσφώνηση από τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής και Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος Νικόλαο Παπαδάκη, ανάγνωση της απόφασης απονομής της αναγόρευσης, επίδοση αναγόρευσης, μεταλλίου και πιστού αντιγράφου της πένας της Συνθήκης των Σεβρών, αντιφώνηση από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και υπογραφή στο επίσημο βιβλίο των επισκεπτών της Οικίας-Μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν οι ισχύοντες υγειονομικοί κανόνες. Για την είσοδο στον χώρο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) ή μοριακού/rapid test (48ώρου).

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ