Χανιά | Το FINAL-4 του πρωταθλήματος μπάσκετ εφήβων Κρήτης από τον δήμο Πλατανιά | Photos

χανιά-το-final-4-του-πρωταθλήματος-μπάσκετ-1658911

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το FINAL-4 του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων Κρήτης, που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά, το ΝΠΔΔ του Δήμου , η Α.Ε ΠΛΑΤΑΝΙΑ , η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και η Αντιπεριφέρεια Χανίων, το διήμερο 25 & 26 Μαρτίου 2023, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ταυρωνίτη του Δήμου Πλατανιά.

Οι ομάδες που αγωνίστηκαν για το Πρωτάθλημα ήταν, το Ηράκλειο ΟΑΑ , ο Εργοτέλης Γ.Σ , ο ΑΟΚ Χανιά , ο ΑΟ Κύδων, ενώ νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε το Ηράκλειο ΟΑΑ.

Εκατοντάδες ήταν οι θεατές που παρακολούθησαν το διήμερο των αγώνων, μεταξύ αυτών και πολλοί νέοι, ενώ στο τέλος του αγώνα, οι φιλοξενούμενες ομάδες εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους τόσο για τη διοργάνωση των αγώνων, όσο και για την φιλοξενία, ενώ παράλληλα εξήραν το υψηλό επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου Ταυρωνίτη.

Η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα Ηράκλειο ΟΑΑ έγινε από τον Δήμαρχο κ Ιωάννη Μαλανδράκη, ενώ απονομή μεταλλίων πραγματοποίησαν ο Βουλευτής Χανίων της ΝΔ κ Βασίλειος Διγαλάκης, η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου κα Μαραγκουδάκη- Πλοκαμάκη Χρυσάνθη και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κα Μαλανδράκη- Κρασουδάκη Σοφία και ο κ Κουρουπάκης Αναστάσιος. Στον τελικό του τουρνουά παρευρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ Νικόλαος Καλογερής. Επίσης στις φιλοξενούμενες ομάδες και στην Ε.ΚΑ.Σ.Κ. δόθηκαν αναμνηστικά λευκώματα του Δήμου Πλατανιά.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ανέφερε: “Με χαρά συμμετείχαμε ως συνδιοργανωτές στο FINAL 4 του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων Κρήτης καθώς σταθερή τακτική του Δήμου Πλατανιά είναι να προάγει τον αθλητισμό, ειδικά στους νέους, μέσα από τις αθλητικές του εγκαταστάσεις, με τη διοργάνωση αθλητικών γεγονότων αλλά και φροντίζοντας και για τη διαρκή συντήρηση και αναβάθμισή τους….’, τέλος ο Δήμαρχος είπε ότι ο Δήμος είναι έτοιμος στο μέλλον να φιλοξενήσει παρόμοιες δράσεις με επιτυχία.

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ & Αντιδήμαρχος Πλατανιά κα Μαραγκουδάκη-Πλοκαμάκη Χρυσάνθη έδωσε πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και ιδιαίτερα στη νικήτρια ομάδα του Αγώνα και Πρωταθλήτρια Κρήτης Ηράκλειο ΟΑΑ. Επίσης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΑΕ Πλατανιά κο Καλιπολίτη Χρήστο για την πολύτιμη βοήθεια του και εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της στους χορηγούς της αθλητικής δράσης, ΝΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΒΕΕ-BEST BUY, τo SUPER MARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κορυφαία Αγορά A.E.- ΚΑΠΝΙΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΙΤΣΑΚΗΣ ΑΕΕ, ΤΕCHNOXART, ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ CASH & CARRY.

Επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες απεύθυνε η Πρόεδρος, στους εθελοντές του Ερυθρού Σταύρου, του Τοπικού Τμήματος Κισσάμου, για την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης και την συνεχή στήριξη των δράσεων μας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook