Χανιά | To Eyemazing Optical Boutique στην οδό Σκαλίδη γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του με ένα μοναδικό party γενεθλίων | Photos

χανιά-to-eyemazing-optical-boutique-στην-οδό-σκαλίδη-γιόρτασε-1707243

Γενέθλιος μήνας ο Ιούνιος για το δεύτερο και νεότερο Eyemazing, το πιο ενημερωμένο κατάστημα οπτικών στην πόλη και την Πέμπτη 1η του μήνα οι υπεύθυνοι διοργάνωσαν ένα μεγάλο, ανοιχτό party για να το γιορτάσουν!

Από νωρίς το απόγευμα λοιπόν, το γωνιακό κατάστημα της οδού Σκαλίδη 31 στολίστηκε, φόρεσε τα γιορτινά του, εφοδιάστηκε με τα απαραίτητα στον μπουφέ και το bar και, ως αργά το βράδυ, απόλαυσε τα γενέθλιά του με μουσικές επιλεγμένες από τον Δημήτρη Κουζινόπουλο.

Στο όμορφο event που o ιδιοκτήτης Λάμπρος Φίρμπας ονόμασε “Aperol – Paloma Party” και κράτησε ως αργά το βράδυ, όλοι οι φίλοι, συνεργάτες και πελάτες του καταστήματος που πέρασαν για να ευχηθούν τα καλύτερα απόλαυσαν τον μπουφέ που επιμελήθηκε το catering των ζαχαροπλαστείων Σπιτικό και δροσερά cocktails και ποτά στο mini bar.

Ταυτόχρονα κανένας δεν έχασε την ευκαιρία να θαυμάσει και να δοκιμάσει τα εντυπωσιακά νέα μοντέλα σε γυαλιά ηλίου και οράσεως, καθώς οι προθήκες του Eyemazing είναι υπερπλήρεις ενόψει θερινής σαιζόν.

Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείψει και η καθιερωμένη τούρτα με το ένα κεράκι, το οποίο έσβησαν ανάμεσα σε χαμόγελα και ευχές όλοι μαζί οι συνεργάτες των δύο καταστημάτων οπτικών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook