Χανιά | «Το έργο στοιχίζει ακριβά» – Νέα καταγγελία για τον ΟΤΕ που αφήνει εννέα οικογένειες χωρίς τηλέφωνο

χανιά-το-έργο-στοιχίζει-ακριβά-νέ-1146350

Νέα καταγγελία για νέα περίπτωση αδιαφορίας από τον ΟΤΕ, που έρχεται να επιβεβαιώσει όσα γράφαμε πριν από λίγες ημέρες, ότι δηλαδή δεν είναι πλέον προτεραιότητα του η εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά το κέρδος όπως άλλωστε συμβαίνει με όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Αυτή τη φορά η περίπτωση αφορά τους ένοικους πολυκατοικίας στην περιοχή μεταξύ Χαλέπας- Λενταριανών, δηλαδή πέντε μόλις λεπτά από το κέντρο των Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα κάνει αναφέρει αναγνώστρια του zarpanews.gr πρόκειται για «πρόβλημα που αντιμετωπίζει ολόκληρη η πολυκατοικία μου σχετικά με την παροχή τηλεφωνικής γραμμής- δικτύου. Μένω σε νεόκτιστη πολυκατοικία επί της οδού Αλμυρίδος και Εθνικής Αντιστάσεως (περιοχή Χαλέπα- Λενταριανά), η οποία βρίσκεται πέντε λεπτά από το κέντρο των Χανίων. Ήδη εδώ και δύο χρόνια περιμένουμε όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας να δοθεί τηλεφωνική γραμμή και γραμμή ίντερνετ, καθώς δεν υπάρχει υποδοχή δικτύου τηλεφώνου από τον ΟΤΕ. Δηλαδή το ΚΑΦΑΟ βρίσκεται επί της οδού Ακρωτηρίου και πρέπει να γίνουν έργα για να έρθει η παροχή στην πολυκατοικία μας. Έχουμε επικοινωνήσει με τον ΟΤΕ όλοι οι ένοικοι επανειλημμένως, αλλά επειδή το έργο στοιχίζει ακριβά δεν προχωράνε, αυτή είναι η απάντηση τους.

Αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα, καθώς δεν έχω ίντερνετ για να κάνει το παιδί μου τηλεκπαίδευση, ούτε τηλεργασία, ούτε σταθερή γραμμή τηλεφώνου για μία ώρα ανάγκης. Στην πολυκατοικία διαμένουμε εννιά οικογένειες και αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα εν έτη 2020.»

Το έργο είναι ακριβό και δεν συμφέρει τον ΟΤΕ η πραγματοποίηση του.

Για μια ακόμη φορά η απάντηση του οργανισμού είναι η ίδια. Δεν τους συμφέρει με άλλα λογία να εξυπηρετήσουν τους πολίτες γιατί θα «μπουν μέσα».

Όπως δεν τους συμφέρει να ασχοληθούν και με την οικογένεια στην Κάνδανο που με παιδιά φοιτητές και μαθητές δεν έχουν ούτε τηλέφωνο, ούτε ίντερνετ για την περίφημη τηλεκπαίδευση.

Το εξωφρενικό πάντως της ιστορίας είναι ότι δήθεν υπήρξε ενδιαφέρον από εκπροσώπους του ΟΤΕ στην Αθήνα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένεια στην Κάνδανο.

Συγκεκριμένα εκπρόσωπος του ΟΤΕ επικοινώνησε με το zarpanews.gr και ζήτησε τηλέφωνο επικοινωνίας με την οικογένεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ουδέποτε όμως, μέχρι και την ημέρα που γράφονται αυτές οι αράδες, υλοποιήθηκε το ενδιαφέρον αυτό.

Προφανώς γιατί το κόστος για τον οργανισμό είναι σημαντικότερο…

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | «Το έργο στοιχίζει ακριβά» – Νέα καταγγελία για τον ΟΤΕ που αφήνει εννέα οικογένειες χωρίς τηλέφωνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook