Χανιά | Το… δώρο που προσέφεραν οι αγρότες στον υπουργό Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα | Photos

χανιά-το-δώρο-που-προσέφεραν-οι-αγρό-1204310

Η επίσκεψη του υπουργού Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα στα Χανια αφορούσε τους δασικούς χάρτες και, πέρα από τις συσκέψεις και τις διαμαρτυρίες, είχε και μια διαφορετική χροιά.

Έτσι, οι αγρότες που διαμαρτύρονταν για το ότι η γη τους χαρακτηρίστηκε δασική, ετοίμασαν και χάρισαν στον υπουργό ένα καλάθι με προϊόντα που παράγονται σε ακριβώς αυτή τη «δασική» γη, θέλοντας να δείξουν με αυτόν τον τρόπο ότι οι χάρτες που δημοσιεύτηκαν, είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Το καλάθι περιείχε συσκευασίες καρυδόψιχας, τρούφα, μέλι και άλλα προϊόντα, τα οποία και προσέφεραν οι αγρότες στον κ. Σκρέκα.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν του άρεσε το δώρο, πάντως οι εξαγγελίες που έκανε μετά τη συνάντηση, ήταν στην κατεύθυνση που ήθελαν οι αγρότες…

Δείτε το δώρο:zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Το… δώρο που προσέφεραν οι αγρότες στον υπουργό Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα | Photos

  1. Πολύ ωραία η φωτογραφία του άρθρου….. Τουλάχιστον 11 άτομα (τόσα φαίνονται στη φωτογραφία), με μάσκες αλλά χωρίς τήρηση αποστάσεων (ο ένας δίπλα στον άλλο) και σε κλειστό χώρο!!!!
    Επιτρέπεται…… Όλα φυσιολογικά…..
    Αντίστοιχη εικόνα σε εκκλησία είναι ανευθυνότητα και εγκληματική ενέργεια προς το συνάνθρωπο….
    Είναι τουλάχιστον εμετικοί……

  2. Ήρθε στην Κρήτη να σάς πάρει τα χωράφια σας και σείς του δώσατε και μέλι και καρυδόψυχα ! Μωρε συντεκνοι Νεοδημοκρατες, τις γυναίκες σας μωρε εξεχάσετε να του πάτε, εκτός αν περιμένετε να φαει πρώτα το καρυδόμελο να δυναμώσει !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook