Χανιά | Το αγροτικό στο πεζοδρόμιο – Μαμά με καροτσάκι στον δρόμο | Photo

χανιά-το-αγροτικό-στο-πεζοδρόμιο-μα-1415674

Άκρως δικαιολογημένη θα μπορούσε να είναι η δυσανασχέτηση των πεζών στα Χανιά, καθώς οι οδηγοί που τους σέβονται είναι ελάχιστοι.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το zarpanews.gr, φαίνεται ένα αγροτικό να έχει καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος του πεζοδρομίου στην οδό Μάρκου Μπότσαρη, με αποτέλεσμα μια μητέρα πεζή με το μωρό στο καροτσάκι, να αναγκάζεται να βγει στον δρόμο για να συνεχίσει την πορεία της.

Καθημερινό φαινόμενο αλλά τραγικό. Το αγροτικό όχημα είναι εμφανές ότι δεν χωράει στο σημείο και εμποδίζει, με αποτέλεσμα όποιος θέλει να περάσει να πρέπει να βγαίνει στη μέση του δρόμου, απ’ όπου περνούν τα διερχόμενα οχήματα.

Θαυμάστε τον!

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Το αγροτικό στο πεζοδρόμιο – Μαμά με καροτσάκι στον δρόμο | Photo

  1. Ο/Η Δεν θα τολμούσε σε άλλο μέρος του πλανήτη ! Μόνο στη χώρα μπανανία συμβαίνουν αυτά ! λέει:

    Πιο ηλίθια και χειραγωγούμενη κοινωνία δεν υπάρχει στον πλανήτη ! Σε άλλη χώρα αυτό ο ……..άπλυτος λεχρίτης οταν θα γύριζε στο σαράβαλο του θα έβρισκε την καμπίνα και τα καθίσματα σκεπασμένα με 5 γαλόνια χαμένη μπογιά, τα λάστιχα όλα κομμένα και όλα τα καλώδια μέσα στην καμπίνα κομμένα και ξεριζωμένα ! Τα δε όργανα δυαλυμενα με σφυρί !
    Δεν θα δεχόμουν ποτέ στη κοινωνία που ζω να παίζει ενα μωρό και μια μάννα τη ζωή της κορώνα γράμματα γιατί ένας καραγκιοζης άφησε το γάιδαρο και πηρε αγροτικό ! Όχι στην κοινωνία μου και τη γειτονιά μου ! Λυπάμαι τα παιδιά σας μόνο για την κληρονομιά και την κοινωνία που τους φτιάξατε να ζήσουν !

    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ.
      Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΕΣ…
      ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ.
      ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ
      ΚΡΙΜΑ, ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook