Χανιά | Το 2o Συνέδριο Διδακτορικών Φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος

Η Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΜΗΠΕΡ) του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει το 2ο Συνέδριο Διδακτορικών Φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος. Το Συνέδριο απευθύνεται τόσο στη φοιτητική κοινότητα όσο και στο ευρύτερο κοινό των Χανίων. Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην Πολυτεχνειούπολη, Κτίριο Κ2, Αίθουσα Ι1 της Σχολής ΜΗΠΕΡ, στις 13 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 9πμ έως 6μμ.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους όλοι οι υποψήφιοι διδάκτορες της Σχολής ΜΗΠΕΡ. Σκοπός του συνεδρίου είναι να παρουσιαστούν οι πρωτοποριακές ερευνητικές εργασίες των εν εξελίξει διδακτορικών διατριβών. Θα παρουσιαστούν θέματα που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων στις τρέχουσες σημαντικές περιβαλλοντικές προκλήσεις. Από την διαχείριση των υγρών και στερεών αποβλήτων, την αντιμετώπιση των ενεργειακών αναγκών του αύριο έως τη διαχείριση των υδατικών πόρων και την κλιματική αλλαγή. Η έρευνα έχει εκπονηθεί μέσα από δημιουργικές συνεργασίες με κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Ως αποτέλεσμα της προηγμένης έρευνας, η Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος δημοσιεύει πάνω από 600 ερευνητικές εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια κάθε χρόνο. Το συνέδριο διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου συνεδρίου όπου παρουσιάστηκαν προφορικά 23 εργασίες διδακτορικών φοιτητών της Σχολής και συμμετείχαν πάνω από 150 άτομα.

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ