Χανιά | Το 1ο Συνέδριο Διδακτορικών Φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος στο Πολυτεχνείο

χανιά-το-1ο-συνέδριο-διδακτορικών-φοιτ-781880

Η Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΜΗΠΕΡ) του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο του εορτασμού 20 χρόνων της Σχολής διοργανώνει το 1ο Συνέδριο Διδακτορικών Φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος. Το Συνέδριο απευθύνεται τόσο στη φοιτητική κοινότητα όσο και στο ευρύτερο κοινό των Χανίων. Διεξάγεται την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, 9:00 έως 18:00 στο Κτίριο Κ2, στην Πολυτεχνειούπολη.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους όλοι οι υποψήφιοι διδάκτορες της Σχολής ΜΗΠΕΡ. Σκοπός του συνεδρίου είναι να παρουσιαστούν οι πρωτοποριακές ερευνητικές εργασίες των εν εξελίξει διδακτορικών διατριβών. Θα παρουσιαστούν θέματα που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων στις τρέχουσες σημαντικές περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Από την διαχείριση των υγρών και στερεών αποβλήτων, την αντιμετώπιση των ενεργειακών αναγκών του αύριο έως τη διαχείριση των υδατικών πόρων και την κλιματική αλλαγή. Η έρευνα έχει εκπονηθεί μέσα από δημιουργικές συνεργασίες με κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Ως αποτέλεσμα της προηγμένης έρευνας, η Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος δημοσιεύει πάνω από 1000 ερευνητικές εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια κάθε χρόνο.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το πρόγραμμα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook