Χανιά | Τις εγκαταστάσεις του ΝΟΧ επισκέφθηκε η Σέβη Βολουδάκη

χανιά-τις-εγκαταστάσεις-του-νοχ-επισκ-1704129

Την επίσκεψη της κας Σέβης Βολουδάκη, δέχτηκε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. Η Χανιώτισσα πολιτικός βρέθηκε συγκεκριμένα την Πέμπτη 1η Ιουνίου στο κολυμβητήριο, έχοντας την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο, Γιάννη Χίνο και άλλα στελέχη του ΔΣ του ΝΟ Χανίων (Γιώργο Μαραγκάκη, Χαρά Μυλωνάκη, Κατερίνα Σταματάκη, Νίκο Κουριδάκη, Αντώνη Χαβρέ).

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο κολυμβητήριο εν όψει άλλωστε των μεγάλων αλλαγών που έχουν ανακοινωθεί με την ανακατασκευή της εγκατάστασης.

Ο κ. Χίνος αναγνωρίζοντας ότι τα έργα της ανακατασκευής το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι εφικτό να ξεκινήσουν νωρίτερα από ένα χρόνο αργότερα ζήτησε τη συνδρομή της κας Βολουδάκη ούτως ώστε ν’ αντιμετωπιστούν όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα που αναμένεται να παρουσιαστούν ιδιαιτέρως τον ερχόμενο χειμώνα με σημαντικότερο αυτό της επάρκειας πετρελαίου.

Από εκεί και πέρα εκφράστηκε ο προβληματισμός για την εξεύρεση κάποιου επιπλέον χώρου ούτως ώστε να μπορούν να γίνονται απρόσκοπτα με τις λιγότερες πιθανές συνέπειες οι προπονήσεις το διάστημα που έχει προγραμματιστεί να κλείσει το κολυμβητήριο λόγω της ανακατασκευής, άσχετα από το αν έχει ανακοινωθεί πως η διαδικασία των έργων θα γίνει τμηματικά.

Ουσιαστικά αυτές ήταν οι δύο βασικές ανησυχίες που εκφράστηκαν προς την κα Βολουδάκη η οποία επεσήμανε ότι αντιλαμβάνεται τα θέματα και γενικά τις ανάγκες που υπάρχουν στον Ναυτικό Ομιλο. «Τα παιδιά μου άλλωστε έχουν περάσει από το κολυμβητήριο, μαθαίνοντας κολύμβηση, επομένως ξέρουμε τι αξία έχει το κολυμβητήριο για τους Χανιώτες όσο και το έργο που παράγει ο Ναυτικός Ομιλος» ανέφερε σχετικά η κα Βολουδάκη, η οποία τόνισε ότι θα φροντίσει σε οτιδήποτε χρειαστεί να είναι παρούσα προκειμένου ν’ αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα παρατηρηθούν.

Τα μέλη του ΝΟ Χανίων ευχαρίστησαν τη Σέβη Βολουδάκη για την επίσκεψη της, στην οποία και εκφράστηκαν συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα που έφερε η ίδια στις εκλογές ενώ της δόθηκαν γενικότερα ευχές για την πορεία που θέλει να έχει στην πολιτική.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook