Χανιά | Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το ΕΒΕΧ

χανιά-την-πρωτοχρονιάτικη-πίτα-του-έκ-1634861

Το Επιμελητήριο Χανίων έκοψε την Βασιλόπιτα για την αρχή του νέου έτους με τη συμμετοχή πλήθους θεσμικών εκπροσώπων από την Οικονομική, Επιστημονική και Αυτοδιοικητική ζωή της Περιφερειακής Ενότητας των Χανίων. Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτ. Ευτύχιος Πετράκης, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου και μετέφερε στους επιχειρηματίες των Χανίων τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Μεταξύ των φορέων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ήταν και ο Αντπεριφερειάρχης Κρήτης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, κ. Αντώνης Παπαδεράκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, κ. Γιώργος Γιακουμάκης, o Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης, κ. Παντελής Πετσετάκης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης, κ. Σπύρος Σοφιανός, o Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, κ. Χρήστος Πραματευτάκης, ο Πρόεδρος του ΟΕΒΕΝΧ κ. Ιωάννης Παυλάκης, ο Αντιδήμαρχος Χανίων, κ. Νίκος Χαζιράκης, ο Αντιδήμαρχος Κισσάμου, κ. Θεόφιλος Χριστουλάκης, η Αντιδήμαρχος Πλατανιά, κ. Ασπασία Λουπάκη κ.α. Επιπλέον, δυναμικό παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και τα προεδρία των επαγγελματικών συλλόγων, τα οποία είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ευχές για τη χρονιά που ξεκίνησε.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήρίου Χανίων, κ. Αντώνης Ροκάκης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την μαζική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του θεσμικού φορέα, κατά το σύντομο χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων:

«Μια ακόμα χρονιά γεμάτη προσκλήσεις και ευκαιρίες ξεκινά για τη Χανιώτικη Οικονομία. Όπως έχουμε αποδείξει και τα προηγούμενα χρόνια, πετύχαμε τους αναπτυξιακούς μας στόχους γιατί αξιοποιήσαμε συναινετικά το σύνολο των δυνάμεων τόσων σημαντικών ανθρώπων που διαθέτει ο τόπος μας. Στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου των Χανίων θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να εργαζόμαστε ενωμένοι με σχέδιο και όραμα για ένα ακόμα πιο εύρωστο Μέλλον των Χανίων».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook