Χανιά | Την Κυριακή ο 1ος Δρόμος Μουσούρων – Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές

χανιά-την-κυριακή-ο-1ος-δρόμος-μουσούρ-769480

Μια διαδρομή ιδιαίτερου φυσικού κάλους, στην ενδοχώρα των Μουσούρων, ετοιμάζονται να διανύσουν την Κυριακή εκατοντάδες ερασιτέχνες δρομείς που θα συμμετάσχουν στον 1ο Δρόμο Μουσούρων του Δήμου Πλατανιά.

Στις λεπτομέρειες της διοργάνωσης αναφέρθηκαν με συνέντευξη τύπου οι διοργανωτές, απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο για συμμετοχή.

Μάλιστα ήδη, η ανταπόκριση έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, έχοντας ήδη 450 συμμετοχές όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, κάνοντας λόγο για μια ιδιαίτερα αξιόλογη πρωτοβουλία που θα αναδείξει το φυσικό κάλος της ενδοχώρας.

Η εκκίνηση θα δοθεί (10.30πμ) από την πλατεία του Σκηνέ, ενώ ο τερματισμός θα γίνει στα Μεσκλά, με τους μετέχοντες να περνούν από Αλικιανό και Φουρνέ, όπως ανέφεραν οι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής, Αντώνης Φραγκονικολάκης και Γιώργος Παπουτσάκης

Εκτός από τα 10χλμ προβλέπεται και αγώνας απόστασης περίπου 4χλμ για μικρούς και μεγάλους, από τη γέφυρα του Φουρνέ μέχρι τα Μεσκλά, που θ’ αρχίσει επίσης στις 10.30πμ.

Στην στήριξη της  Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, αναφέρθηκε η υπεύθυνη η Κατερίνα Ζομπανάκη.

Τέλος ο Γιώργος Αλογδιανάκης από τον σύλλογο δρομέων υγείας Χανίων, τόνισε πως ο σύλλογος ανταποκρίθηκε με μεγάλη προθυμία στο κάλεσμα του Δήμου Πλατανιά.

Σε όλους  τους συμμετέχοντες  θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο , τεχνικό μπλουζάκι  και δίπλωμα . Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους νικητές    όλων των κατηγοριών στον αγώνα των 10 χλμ.

Στα  4χλμ θα δοθούν κύπελλα  στους 3 πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης  και στην κατηγορία ΑΜΕΑ .

Όλα θα δίδονται  στους εγγεγραμένους συμμετέχοντες  δωρεάν

Για  κάθε πληροφορία  και ενημέρωση στα  τηλέφωνα 6980919920 – 6972609521

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook