Χανιά | Την Κάντανο επισκέφθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη | Photos

χανιά-την-κάντανο-επισκέφθηκε-η-ντόρα-1687972

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε την Κάντανο όπου είχε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση με τους κατοίκους της.

Κοινή πεποίθηση όλων ήταν ότι με την πολύ καλή συνεργασία που υπήρξε με την τοπική κοινωνία αντιμετωπίστηκαν χρονίζοντα προβλήματα που είχαν επείγοντα χαρακτήρα. «Οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι κρίσιμες και ουσιαστικά υπάρχουν δύο προτάσεις πάνω στο τραπέζι.

Η πρόταση της κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία λέει καθαρά και ειλικρινά ότι στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε και γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά, η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση, ένα σταθερό τιμόνι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Για να αυξήσουμε μισθούς και συντάξεις, να αναπτυχθεί η οικονομία με ρυθμούς ακόμη μεγαλύτερους, να υπάρξει μέρισμα ευημερίας για όλους.Η άλλη πρόταση είναι μια θολή πρόταση, η οποία μιλάει για μια προοδευτική κυβέρνηση στην οποία κανείς δεν θέλει να συνεργαστεί με κανέναν. Και το κυριότερο δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση για κάποια προγραμματική συμφωνία» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Ζητώ την στήριξή σας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά.Δώστε μου δύναμη και σας υπόσχομαι ότι όση δύναμη μου δώσετε τόση δύναμη θα επιστρέψω στα Χανιά» υπογράμμισε.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Την Κάντανο επισκέφθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη | Photos

  1. Την είδατε???
    Από τις προηγούμενες εκλογές είχε έρθει καθόλου??
    Σε 4 χρόνια θα ξανάρθει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook