Χανιά | Τι συμβαίνει πια στο Κουμ Καπι; | Photos + Video

χανιά-τι-συμβαίνει-πια-στο-κουμ-καπι-photos-1099829

Πολυβασανισμένο και… πολύ βρώμικο το Κουμ Καπί, αφού τείνει να εξελιχθεί στον βόθρο της παραλιακής και όχι μόνο περιοχής.

Χαρακτηριστικές είναι για ακόμη μία φορά οι εικόνες αναγνώστριας του zarpanews.gr, που εντόπισε ένα μυστήριο μαύρο υγρό να βγαίνει από αγωγό και να καταλήγει.

Τι είναι, από που έρχεται, ποιος το έριξε; Αυτές είναι απαντήσεις που οφείλουν να δώσουν οι αρμόδιοι και παράλληλα να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον υπεύθυνο, πριν οι κάτοικοι του Κουμ Καπί μπαίνουν στη θάλασσα και βγαίνουν… με άλλο χρώμα.

Για το ζήτημα ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Χανίων και το απόγευμα της Πέμπτης πληροφόρησε το zarpanews.gr, ότι κατόπιν διερεύνησης της ρύπανσης στο Κουμ Καπί από κοινού με την ΔΕΥΑΧ, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για εμμένοντα νερά εντός του αγωγού ομβρίων που λόγω της στασιμότητας αποκτούν μαύρο χρώμα.

Ελήφθη δείγμα από τη ΔΕΥΑΧ προκειμένου εξετασθεί και εργαστηριακά. Αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Τι συμβαίνει πια στο Κουμ Καπι; | Photos + Video

  1. Αγωγοί ομβρίων. Καποιος κανει καπου μερεμέτια, ξεπλενει πινελα και ρολά απ τση μπογιές και τα πετα στη σχαρα στο δρομο.
    Απλο.

  2. Αυτό που ξέρουμε όλοι κάτοικοι, υπεύθυνοι (Λιμενικό/ΔΕΥΑΧ/ΔΗΜΟΣ) από πού οφείλεται αλλά δεν μπορεί να βρεθεί μια λύση.
    Παίρνεις τηλέφωνο να ενημερώσεις και το μπαλάκι από τον έναν στον άλλο. Λιμενικό στη ΔΕΥΑΧ, η ΔΕΥΑΧ σε αυτόν που δημιουργεί τα όμβρια ύδατα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook